- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
A Catalunya ..... "Anem de TOP TAPES amb els millors xefs del món". En aquests últims dies es realitzen multitud d'ofertes en cada racó, en cada població, en cada barri o en cadascuna de les quaranta-dues Comarques.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Caviar original, succedanis i imitacions, els trobem en tot el mercat, vermells, negres, més econòmics, o més cars, però el caviar d'esturió és únic al món. Són moltes les persones que diuen que no els agrada el caviar, però en realitat molt poques les que de veritat ho han provat.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Quan es tracte de salut, la bona alimentació, no podem deixar a banda la importància “dels productes de proximitat” i tampoc de la “temporalitat” d’aquets productes, dons es el millor temps per trobar qualitat-preu.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Del 29 d’abril al 9 de maig, les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar són l’aparador dels productes de la seva llotja i una mostra de les millors receptes dels seus restauradors. Aquesta setmana la protagonista és la tonyina roja.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Les II Jornades gastronòmiques de l’Arròs tornen a Salou del 29 d’abril al 16 de maig, amb 18 restaurants participants. La Torre Vella de Salou ha acollit la presentació en roda de premsa de les II Jornades Gastronòmiques de l’Arròs. Un certamen que organitza l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Del 28 al 30 d'abril, Vilanova i la Geltrú acollirà el 1r. Congrés de Màrqueting Gastronòmic de Catalunya, un espai de participació i trobada de tots els sectors de la gastronomia i amb l’objectiu de conèixer les innovacions i les tendències d’un futur pròxim en l’ampli segment de la gastronomia.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
25 restaurants de la ciutat oferiran menús amb l’arròs mariner com a protagonista del 16 d’abril al 2 de maig. Durant 15 dies, 25 dels millors restaurants de la ciutat serviran menús especials amb l’arròs mariner com a protagonista.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Del 16 al 20 d'abril del 2021 al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona ha creat els «Premis Gastronòmics Tarragona» amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
La regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament i l’Associació de Restauradors de Valls són els impulsors de la tercera jornada gastronòmica dedicada a les faves que vol posar en valor la cuina d’aquest típic llegum, les seves propietats i la varietat de plats i receptes que giren al seu voltant.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Des d’avui i fins el 16 de febrer podem gaudir en El Vendrell de la “Ruta de Tapes”, una iniciativa conjunta del CIT i del Gremi d’hostaleria, que podrem trobar a 12 bars i restaurant que acullen aquesta sabrossa idea de “xató experience”: Yosi, El Racó Ibèric, L’enxaneta, La Fabrica del Pernil, La Cuina 2, La Cerveceria, El Paladar, El Cup, Eclèctic Pizzeria, Cal Primo-Fondue, Mauri més que Tapes i Cal Santi.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Quan arriba la primera setmana de febrer, també arriba la Xatonada Popular del Vendrell. En aquest any 2020, el programa es molt ampli i variat per gaudir del Xató, productes de proximitat, concursos, diversió i cuina tant per els menuts com per els grans.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
La Ruta del Xató com tots els anys segueix endavant, enfortint la promoció gastronòmica del Gran Penedès, es a dir les comarques del Alt i del Baix Penedès. Les poblacions del Vendrell, Sitges, Vilafranca del Penedès, Vilanova i Geltrú, i Calafell son part de la marca “Xató” d’aquesta temporada que va iniciar a finals de novembre i finalitza el mes de març. No ens cal pensar-hi molt, prenguem una prompta decisió dons es el millor temps per fer-ho...
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
- La Gran Festa de la Calçotada apunt per rebre a mes de 40.000 visitants i gaudir de un cap de setmana amb la millor gastronomia de temporada, concursos i mercat al voltant dels calçots, les brases, el bon vi i els castells: “objectiu Valls”. Els dies 25 i 26 de gener, Valls serà de nou la Capital del Calçot, amb un programa prou extens organitzat per l'Ajuntament de Valls i la Cambra de Comerç i Indústria de Valls
Pàgina 9 de 10