- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Per al seu clima mediterrani, la gran quantitat d’hores sol a l’any, les temperatures, i bones mans, a Catalunya fem una gran varietat de vins excel·lents des de fa més de 2.500 anys.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Receptes de cuina
Aquesta és la part dolça i més variada de Tots Sants, panellets de tots sabors per tots els gustos, també els podem preparar i assaborir en qualsevol moment de l'any. A les receptes tradicionals s'afegeixen novetats i creativitat dels mestres pastissers dels passos catalans.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Com cada mes d’octubre el sector de la restauració en El Vendrell, obra “Fira Tapa” que es realitza al voltant i motiu de les Festes de Santa Teresa. Es pot realitzar la degustació entre el 8 i 17 d’octubre a sis dels bars-restaurants de la vila.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
La Setmana Bio per l'alimentació ecològica és un esdeveniment en el qual se celebraran tot un conjunt d'activitats amb l'objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Els arqueòlegs i altres estudiosos del món antic, de la història de la humanitat, fins i tot de la prehistòria, tenen molts dubtes de quina és la beguda més antiga del món, només cal veure les diverses opinions i fins hi tot quasi conclusions per treure la nostra.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Catalunya és una terra amb diversitat d’aliments i productes de qualitat provinents del camp, la pastura o la mar. El 2 i 3 d’octubre us esperem en el cap de setmana de portes obertes a les explotacions agroalimentàries. Descobriu d’on venen els productes que arriben a la nostra taula!
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Primer els Fenicis, grecs i després els romans van introduir el conreu de la vinya i, des d’aleshores, el vi forma part de la nostra vida diària, de la nostra dieta, de la nostra cultura i dels nostres moments de celebració.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Els últims mesos he vist i llegit molta informació respecte al cranc blau, el seu caràcter invasor i el seu abans per les aigües i Terres de l’Ebre, especialment en el delta. Esbrinem i ordenem els diversos aspectes que té aquest crustaci, que divergeixen entre oportunitats i inconvenients.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
El concepte “healthy” (menjar saludable) ha deixat de ser una mera moda o tendència passatgera, per a convertir-se en un dels nous estils de vida a seguir avui dia per part de les famílies en cada llar i també per part dels professionals de la restauració.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Any rere any, les mans dels arrossaires, cuiden cada gra d'arròs dels camps del Delta, perquè puguin arribar a les taules catalanes i de tot el món. Ideal per a paelles, amanides, acompanyament de carns, peixos, marisc i també en la preparació d'excel·lents postres.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Avellana de Reus protegeix les varietats negreta, paueteta, gironella, morella i culplana, tradicionalment conreades en una àmplia zona de les comarques tarragonines de l’Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, el Tarragonès i la Terra Alta.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
El préssec té el seu origen a la Xina on el diuen “la fruita de la immortalitat”. Des del 2005, un dels mercats de proximitat i més singulars de Catalunya és el Mercat del Préssec que es realitza dissabtes i diumenges fins al 29 d'agost a Subirats, l'Ordal.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
A Catalunya ..... "Anem de TOP TAPES amb els millors xefs del món". En aquests últims dies es realitzen multitud d'ofertes en cada racó, en cada població, en cada barri o en cadascuna de les quaranta-dues Comarques.
Pàgina 8 de 9