- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Receptes de cuina
La vichyssoise és una sopa cremosa de blanc de porros que te diverses interpretacions que des de la ciutat de Vichy a França, va arribar a les cuines de Catalunya i del món. Refrescant ara a l'estiu, i reposadora a l'hivern.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
L’hivern, estiu i primavera amb temperatures càlides i episodis de pluja escassos han portat situacions de sequera a les vinyes, en general a tot Catalunya. Aquest fet ha provocat un avançament de la verema d’entre set i deu dies en diferents zones de Catalunya.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
En gran part del món, una de les begudes preferides i de consum generalitzat és la Cervesa, per això, s'ha estès la celebració d'un dia a l'any, és el “Dia Internacional de la Cervesa”, que des de l'any 2007 se celebra avui, primer divendres del mes d'agost, i en aquest cas 5 agost.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Fent una passejada per la Rambla, vaig veure un grup de persones que en cinc o sis taules, parlaven de les “xapes”, de les ampolles de cava i marca, orígens, anys, i intercanviaven les plaques de cava, aleshores vaig voler aprofundir respecte a la seva història, consultant les dades del Consell Regulador del Cava.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Avui 12 de juliol celebrem el #CAVADAY, un fet i diada mundial pel Cava i la seva versatilitat. Cada Cava té la seva pròpia personalitat, des del més lleuger i fresc fins al més complex, sec o dolç – per a cadascú hi ha una ocasió.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Som al mes de juny i ens trobem els mercats plens de cireres, una fruita temporal i de proximitat, que hem d'aprofitar per gaudir del seu sabor excepcional, d'una textura única i la seva versatilitat de preparacions, sense oblidar les qualitats antioxidants i aportacions a la salut.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Receptes de cuina
En aquest començament d’estiu, des de MiniKuiners ens aporten una recepta refrescant per començar un bon entrant, refrescant, nutritiu i fet en pocs minuts, que també podem convertir-lo en l’àpat principal del dia.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Fa pocs dies, els “360 Graus del Cava” ha sigut escollida com la Millor Campanya Social Media de l’any de The Drink Business.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Receptes de cuina
Ahir, publicàvem un article respecte a la informació i programació de les Jornades Gastronòmiques 2022 de l'Ametlla de Mar i l'oportunitat d'assaborir dues estrelles "Els Fideus rossejats i la Tapa Marinera" aquests pròxims dies.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Les Jornades Gastronòmiques de l'Ametlla de Mar són l'aparador dels productes de la seva llotja i una mostra de les millors receptes dels seus restauradors. Del 3 al 12 de juny, tenim l'oportunitat d'assaborir dues estrelles "Els Fideus rossejats i la Tapa Marinera". Esteu convidats!!!
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Des d'aquest dissabte 4 de juny torna el "Mercat del Préssec d'Ordal". Són 17 anys marcats per aquest espai a la Plaça Subirats de Sant Pau d'Ordal a on ha sigut tradicional i que es repetirà tots els caps de setmana de juny, juliol i agost.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Qui ho podria dir? Si es cert que fa molts anys que vàrem descobrir les hamburgueses, ara hem descobert que el món celebra cada 28 de maig, el “Dia Internacional” d’aquest àpat tan estès i variat.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
La Denominació d’Origen (DO) Tarragona organitza la connexió entre la ciutat i el seu interior vitivinícola. I conviden des d’avui 20 de maig fins al 5 de juny a tastar totes les dimensions del vi tarragoní.
Pàgina 5 de 9