- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
La passió i el talent dels xocolaters del món, es van trobar al "Salon du Chocolat" a Paris. Ha sigut el català Lluc Cruselles de 27 anys, xef pastisser del Carme Pastisseria de Vic, el guanyador de la final mundial del World Chocolate Masters.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
La selecció dels millors restaurants del món ofereix una instantània anual de les opinions i experiències de 1.080 experts internacionals del sector de la restauració. És un referent gastronòmic reconegut mundialment que destaca els grans restaurants de tots els racons de la Terra.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
A Catalunya, cada any va reduint el número de pagesos i ramaders, activitats clarament necessàries per tal de que la població tinguem productes agroalimentaris per el consum, per el dia a dia de la nostra ja complicada existència.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Disfrutar, el nom del qual es tradueix com a "gaudir" - és una de les experiències gastronòmiques més delicioses, sorprenents i que superen els límits del món. Escollit com a tercer millor restaurant del món 2022 per “The Worlds 50 Best of the Best”
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Si les formatgeries artesanes desenvolupen una activitat molt important per preservar el paisatge i la biodiversitat. Nosaltres hem de preservar el formatge per què és un producte, un aliment important, viu i natural, és a dir està en constant evolució des que s'elabora fins que es consumeix.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Les llavors de “Vitis vinífera” carbonitzades al costat de material ceràmic ens porten a 2.700 anys enrere i a la Font de la Canya, i la casa pairal de Can Fontanals a on les vinyes d’aquella època, com les d’avui en dia en porten a una de les caves amb més tradició “Avinyó”.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
La 7a edició de la Festa de la Pagesia “Benvinguts a Pagès” torna l'1 i 2 d'octubre de 2022, un cap de setmana de portes obertes i visites gratuïtes a les explotacions agroalimentàries de Catalunya.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
El 23, 24 i 25 de setembre, als Jardins de Palau Robert acullen la 'Barra de Vins Catalans de la Mercè' com a part de les celebracions de Festes de la Mercè 2022 de Barcelona.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Receptes de cuina
Fa un parell de dies celebràvem el dia internacional de la xocolata, fent un repàs del seu origen, història i producció, avui hem demanat a MiniKuiners que ens preparin una recepta d'una de les postres més agraïdes per al món gurmet a base de la xocolata.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Des de 1995 la xocolata té el seu dia internacional, és el 13 de setembre. Aquesta data va sorgir a França amb relació al relat "Charlie i la Fàbrica de Xocolate", conjuntament amb el naixement del fundador de la Companyia de Xocolates Hershey als Estats Units.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Catalunya és terra amb una tradicional i creixent cultura formatgera, més de 100 productors artesans, 250 varietats de formatges i varietat d’elaboracions amb llets de vaca, cabra, ovella i búfala fan gaudir a tots els paladars.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Tan sols en l’últim mes, Catalunya ha deixat de produir 1,7 milions de litres de llet, xifra que sorgeix de les 2.000 vaques lleteres que els professionals van haver de sacrificar entre gener i març per intentar fer quadrar uns números que, per més que s’hi esforcin, no encaixen.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Les formatgeries artesanes de Catalunya, desenvolupen una activitat molt important per preservar el paisatge i la biodiversitat. Són actors en la recuperació i la dinamització del món rural, i la seva feina és clau per protegir el patrimoni agroalimentari de la llet i el formatge.
Pàgina 4 de 9