Menú

catalunya    España        

Som un grup de persones al voltant de l’interès i necessitats de la societat actual, des de la capital del Baix Penedès amb l`objectiu inicial de posar a l’abast de tothom, dins i fora de Catalunya, el que significarà l`any 2020 en la música, cultura, educació, turisme, gastronomia, etc.

Volem integrar a tota la ciutadania al voltant d`aquesta extraordinària oportunitat que inicia el primer de gener 2020 i que es projectarà al llarg dels propers anys.

Tenim com objectiu, contribuir a una societat activa, crítica, integradora, cívica i especialment cultural.

La CULTURA O ES TOT !!!!

-Xarxa d’Entitats, recursos i activitats
-Teixit social des de l’àmbit personal, familiar i empresarial

Oferim la millor finestra per conèixer i gaudir de tot el teixit associatiu, comunitari i emprenedor, del històric, les tradicions i costums, el carrer dia a dia. Promoure les activitats de castellers, diables, bestiari, colles sardanistes, festes, fires, el turisme, la gastronomia, la activitat literària, musical, teatral, els productes de proximitat, activitat emprenedora i tantes altres que podem gaudir.

Amb la coherència respectiva, impulsem la critica constructiva, les campanyes de sensibilització, els esdeveniments i projectes culturals o d’interès de la nostra societat.

Aquest es un espai obert d’informació, cooperació i connectivitat per MENUTS, JOVES i GENT GRAN, per tothom que ho desitgi.

Subscriu-te

registreRep les nostres novetats.

captcha

Agenda d'activitats

Gener 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
En aquest portal utilitzem galetes pròpies i de tercers per gestionar el lloc web i optimitzar la seva funcionalitat. En utilitzar els nostres serveis, vostè accepta l'ús d'aquestes galetes.