catalunya    España        

Som un grup de persones al voltant de l’interès i necessitats de la societat actual, des de la capital del Baix Penedès i diversos punts del món, amb l`objectiu inicial de posar a l’abast de tothom, dins i fora de Catalunya, el que significaran els propers anys, a partir dels nostres iniciïs 2020.

Volem acollir diverses activitats como la cultura, educació, música, turisme, gastronomia i moltes més..

Desitgem integrar tota la ciutadania al voltant d`aquesta extraordinària i diferenciada oportunitat que es projecta al llarg de el temps i l’espai.

Tenim com a objectiu principal, contribuir a una societat activa, crítica, integradora, cívica i especialment cultural.

La CULTURA ÉS LA BASE DE TOT !!!!
Desitgem donar suport i obrir espais d’informació i promoció a:

-Xarxa d’Entitats, recursos i activitats

-Teixit social des de l’àmbit personal, familiar i/o empresarial

Oferim la millor finestra per conèixer i gaudir de tot el teixit associatiu, comunitari i emprenedor, de l'històric, les tradicions i costums, el carrer dia a dia.

Promoure les activitats de castellers, diables, bestiari, colles sardanistes, festes, fires, el turisme, la gastronomia, la activitat literària, musical, teatral, els productes de proximitat, l’activitat emprenedora i tantes altres que podem gaudir.

Amb la coherència respectiva, impulsem la critica constructiva, les campanyes de sensibilització, els esdeveniments i projectes culturals o d’interès de la nostra societat.

Aquest és un espai obert d’informació, cooperació i connectivitat per als MENUTS, JOVES i GENT GRAN. Per a tots aquells que ho desitgin en el marc descrit.

Fem Biblioteca

Subscriu-te

Passions

Agenda d'activitats

Juliol 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
En aquest portal utilitzem galetes pròpies i de tercers per gestionar el lloc web i optimitzar la seva funcionalitat. En utilitzar els nostres serveis, vostè accepta l'ús d'aquestes galetes.