
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Receptes de cuina
Avui preparàrem la tradicional de la meva casa, la que fem fa més de 50 anys i tornàrem aquests dies de Nadal. Un plat molt saborós, complet, amb una gran quantitat de calories per afrontar el fred de l'hivern i extraordinari per unir a la família i amics al voltant de la taula.

- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Receptes de cuina
Fa un parell de dies celebràvem el dia internacional de la xocolata, fent un repàs del seu origen, història i producció, avui hem demanat a MiniKuiners que ens preparin una recepta d'una de les postres més agraïdes per al món gurmet a base de la xocolata.

- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Receptes de cuina
La vichyssoise és una sopa cremosa de blanc de porros que te diverses interpretacions que des de la ciutat de Vichy a França, va arribar a les cuines de Catalunya i del món. Refrescant ara a l'estiu, i reposadora a l'hivern.

- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Receptes de cuina
En aquest començament d’estiu, des de MiniKuiners ens aporten una recepta refrescant per començar un bon entrant, refrescant, nutritiu i fet en pocs minuts, que també podem convertir-lo en l’àpat principal del dia.

- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Receptes de cuina
Ahir, publicàvem un article respecte a la informació i programació de les Jornades Gastronòmiques 2022 de l'Ametlla de Mar i l'oportunitat d'assaborir dues estrelles "Els Fideus rossejats i la Tapa Marinera" aquests pròxims dies.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Receptes de cuina
A Catalunya, tenim moltes tradicions. Una de les més celebrades per menuts i grans és la de "la mona". Aquesta tradició celebrada el dilluns de Pasqua cada any, com a finalització de la setmana santa. Començarem per dir que aquesta mona és un pa de pessic, molt suau, farcir de diversos productes.

- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Receptes de cuina
Cada dia veiem més receptes i preparacions d’aquest clàssic plat tant a programes de televisió, revistes de cuina i els showcooking amb els cuiners del nostre país. Es per aquest motiu que hem volgut fer algunes proves i portar a casa vostra l’excel·lència d’aquesta cuina amb vedella.

- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Receptes de cuina
Aquest és un dels plats tradicionals de la cuina catalana, que es fa amb carn de vedella i bolets moixernons, amb tota una història de centenars d'anys i que les besàvies, àvies i mares cuinant amb el seu toc especial i que fa les diferències de cada cuina casolana.

- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Receptes de cuina
A Catalunya es parla més del "Dia dels enamorats" que no pas de "Sant Valentí", si bé en els dos casos el resultat és el mateix, una diada especial per parelles. Amb aquest motiu, el gremi de pastisseries ens suggereix un pastís en forma de cor, però no existeix una recepta clarament definida.

- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Receptes de cuina
Avui preparàrem la tradicional de la meva casa, la que fem fa més de 50 anys i tornàrem aquests dies de Nadal. Un plat molt saborós, complet, amb una gran quantitat de calories per afrontar el fred de l'hivern i extraordinari per unir a la família i amics al voltant de la taula.

- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Receptes de cuina
Aquesta és la part dolça i més variada de Tots Sants, panellets de tots sabors per tots els gustos, també els podem preparar i assaborir en qualsevol moment de l'any. A les receptes tradicionals s'afegeixen novetats i creativitat dels mestres pastissers dels passos catalans.