No hi ha articles a aquesta categoria. Si es mostren les subcategories dins d'aquesta pàgina, pot ser que continguin articles.
Contes i llegendes per menuts, nens i nenes
Educació, formació, aprenentatge, nens, nenes, menuts, infantil
Bloc obert per Menuts, infantil, nens i nenes
L'aventura ha començatCapital2020: Un espai on tu ets el protagonista. Viu, treballa i gaudeix d'una agenda informativa plena de experiències inoblidables i molta cultura, turisme, gastronomia i comerç.
Dan Brown, autor del conegut “El codi Da Vinci”, torna amb una aventura nova i trepidant d’en Robert Langdon. El mestre indiscutible del thriller, i que volem recomanar per aquests pròxims dies de festes.
Comencem a sentir les olors del rostit, dels canelons, dels bons àpats d’aquestes Festes Nadalenques, Any Nou i Reis, de la mà de les tradicions, de les grans taules, de la família, i amb tot això el cava.
Aquest dilluns, el Gremi d’Editors de Catalunya ha lliurat el Premi Atlàntida 2025, al mestre, pedagog, filòsof i assagista Gregorio Luri, en el marc de la 40a Nit de l’Edició, punt de trobada del món editorial.
La diversitat lingüística d'Espanya, des del català fins al gallec i el basc, suposa un repte per als expatriats que arriben i és necessari -com qualsevol part del món- superar el repte de l'idioma i sentir-se integrat...
El Museu de l’Eròtica de Barcelona (MEB) llança “Eros al Campus”, un nou programa per a universitaris que connecta art, sexualitat i pensament per a una generació que reclama respostes.

Gelat artesà de Reus, amb més punts tant del jurat com del públic va ser el guanyador de la gran final a Longarone, Itàlia, després de les fases classificatòries i els...
La Bisbal del Penedès avui 22 de novembre és l’epicentre de la cultura de l’oli celebrant la “Jornada de l’Oli d’Oliva” en el marc de Catalunya, Regió Mundial de la...
La Cuina tradicional i innovació es donen la mà en un curs d’elaboració de canelons i croquetes organitzat per l’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà, amb el...
La Bisbal del Penedès es convertirà en l’epicentre de la cultura de l’oli el dissabte 22 de novembre, celebrant la “Jornada de l’Oli d’Oliva” en el marc de Catalunya,...
Arriba a la seva fi: La Bomba de la Barceloneta és la tapa genuïna, preparada artesanalment i servida acompanyada d'una salsa suficient picant d'aquest popular i...
Per a tots els amants de l’enogastronomia, Catalunya és un territori que ve de gust. On pots paladejar, tastar, assaborir i gaudir de la bona taula i els vins i caves.
Catalunya és el lloc on la tradició i la innovació es troben a taula. Una terra que ha revolucionat la gastronomia mundial sense perdre les seves arrels, per producte...
La Bomba de la Barceloneta és la tapa genuïna, preparada artesanalment i servida acompanyada d'una salsa suficient picant d'aquest popular i mariner barri de Barcelona.
Una jornada dedicada als nous permisos laborals i a les mesures de conciliació, organitzada per la Pimec - Petita i mitjana empresa de Catalunya, oberta a tothom.
Després certes incògnites sorgides per part del teixit productiu d'autònoms i petites empreses, aquesta setmana el Consell de Ministres, a acordat ajornar un any la implantació del sistema “Veri*Factu”.