Les Passions per els millors productes....

  • Més de 300 tipus d'alta qualitat, artesanals i varietat

  • Objectius, de servei, seguretat i salut

  • Un gran emprenedoria familiar al Penedès

Vilanova i la Geltrú està de festa...."Passions", dona un tercer pas en ferm i després de més de 30 anys com obrador, aquest dimarts 19 de juliol del 2022, ha obert la seva tercera botiga, ara a Vilanova i la Geltrú.

Al Vendrell, Calafell i ara a Vilanova i la Geltrú, Passions ofereix més de 300 productes d'alta qualitat, artesanals i varietat en pans, pastes dolces i seques, pastisseria, varietats per tota festa o aniversari.

Des de fa més de dos anys, Passions captiva, enamora, a clients que per salut, desitgen la línia de PANS ECOLÒGICS, el més variat del mercat, fets amb farines moltes a la pedra i 100% naturals. Tanmateix, va ampliant els segments d'elaboracions per VEGANS.

Passions arriba aVilanova i la Geltr  amb el pa ecològic

No hi ha dubte que la salut és molt important per la tasca de l'obrador i per cada uns dels seus clients; per aquest motiu el pa ecològic s'elabora amb farines d'alta qualitat fermentades exclusivament amb massa mare i sobretot molta dedicació. El resultat és un pa més ric en proteïnes, fibres i minerals. Té un color fort i intens.

Desprèn una aroma intensa fruit de la gran quantitat de microorganismes que procuren la seva fermentació. L'escorça és gruixuda i cruixent i fa que duri més temps fresc. Aporta molts carbohidrats d'absorció lenta (dietes per aprimar-se). Totes les matèries primeres emprades provenen del cultiu ecològic.

A Vilanova i la Geltrú ha obert amb el servei de degustació i cafeteria a l'Av. de Francesc Macià 95-97 i carrer de Josep Coroleu, un cop han passat aquests dos anys complicats de pandèmia i és possible portar endavant l'expansió del servei, mantenint l'elaboració acurada de productes

No hi ha dubte "Passions" és una petita i familiar empresa i una gran emprenedora catalana.....

Moltes Felicitats a tot l'equip emprenedor de PASSIONS !!!