El màrqueting impulsarà el teu negoci......

  • Crear una marca que perduri en el temps

  • Establir una varietat d'alternatives de mercat

  • Tenir clar que significa un bon servei

  • No oblidar la comunicació, la imatge constant

Sempre és necessari tenir una estratègia de màrqueting convincent per al vostre negoci de càtering de menjar i servei, per tal que no us estanqueu entre les diverses ofertes del mercat i pogué avançar amb l'èxit de l'empresa o negoci emprenedor.

Com qualsevol altre negoci, iniciar-se al càtering significa que has de ser creatiu perquè estàs competint amb un gran nombre de càterings més de la teva zona.

El menjar i el servei no són l'únic ingredient important del negoci. Perquè la vostra activitat heu de tenir una estratègia de màrqueting convincent, efectiu, per al vostre negoci.

Això també hauria de ser un component rellevant, potser imprescindible, per aconseguir l'èxit desitjat. A continuació donem alguns consells, idees.......

El Catering marqueting postres

Fes-te personal

La clau per tenir un negoci de càtering d'èxit és connectar amb la gent de manera eficaç. En fer això, trobareu maneres d'impressionar-los.

És possible que hàgiu de connectar-vos amb organitzadors de casaments, clubs de culturals, esportius, entitats i empreses que us penseu tenen una necessitat periòdica o continua de servei. En crear una xarxa àmplia, us serà fàcil tenir clients que vulguin provar el vostre servei.

També és possible que hàgiu de visitar-los, presentar el què podeu oferir. De vegades, l'espera dels clients pot no funcionar. Cal buscar-los.

Quan busqueu clients potencials és suggerible portar algunes mostres de menjar amb vosaltres i fer-los una degustació gratuïta del que els podeu oferir. D'aquesta manera, poden decidir fàcilment si el vostre servei val la pena provar-lo o no.

Tasts i Portes Obertes

Aquesta estratègia de màrqueting també pot ser útil, ja que esteu intentant contactar amb la comunitat corporativa mitjançant aquests esdeveniments.

Tingueu en compte que les primeres impressions importen molt a la restauració !.

Creeu un tast petit i íntim per deixar una bona impressió amb el vostre menjar i servei excepcionals. Si voleu això com a part de la vostra estratègia de màrqueting, és possible que vulgueu que sigui un esdeveniment habitual, convidant als representants de les entitats o empreses que poden estar interessades per al càtering.

El Catering marqueting exterior

Obrir la varietat de mercat

Hi ha moltes empreses de càtering que se centren més en les festes nupcials. Aquest no hauria de ser el cas.

Convé obrir la visió i mirar altres parts com ara el legal, l’industria, l'arquitectura, el financer o el món publicitari, els mitjans de comunicació, com la televisió, ràdio o diaris i altres segments que tenen conferències i reunions periòdiques que requereixen serveis de càtering.

Heu d'assegurar-vos de tenir una gran varietat d'opcions a oferir evitant improvisacions, contenidors divertits i acolorits, personal de servei d'alta qualitat per assegurar-vos que realment podeu cridar la seva atenció.

Podeu tenir una secció de servei especialitat a l'aire lliure en els mesos de bon temps o també oferir el servei de carpes o envelats en conjunt amb el menjar.

Un altra línia de treball és el Showcooking a casa de clients per reunions familiars amb equip de cuina mòbil.

Comunicació mediàtica

Això pot semblar intimidatori, però no hi ha cap raó perquè les empreses petites i mitjanes no puguin utilitzar aquest mètode per distribuir informació.

Podeu començar amb petites publicacions escollint un mitjà de comunicació com ara butlletins comunitaris, la secció d'esdeveniments d'un diari local, revistes culinàries i revistes nupcials.

Només heu de crear contingut enganxós i hauríeu de tenir un punt de vista de la informació per vendre.

El truc amb aquest tipus de llançaments és el contingut del vostre anunci. Feu que sigui útil i enganxós per als clients.

El Catering marqueting parrilla

La Marca és el teu futur

Una cosa a potenciar i recordar sempre: la marca.

És molt important que totes les empreses tinguin la seva pròpia marca. Heu d'assegurar-vos de tenir una presentació per al vostre menjar i menús.

Hi hauria d'haver el mateix nivell de sofisticació quan es tracta de menús, fulletons, capçaleres i altres impressions.

Creeu una imatge de marca que us pugui portar molt lluny en el vostre negoci.

Alguna cosa per recordar també, el boca-orella és molt important!

Heu d'assegurar-vos d'oferir la millor qualitat a tots els clients que teniu. Crea una bona impressió cada cop i veuràs com pujarà el teu negoci.

El Catering marqueting marcas

Imatge-portada: Yukiko-Kanada
Imatges-interiors: Enmanuel-Betances-ZZybvrJA8uo /Evan-Wise-D99y38Na5Xo/Toa-Heftiba-xNV90NpObDQ-unsplash