- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Receptes de cuina
A la cuina de les llars catalanes, és costum que a certes festes o aniversaris, es preparin i mengin en família els clàssics canelons fets amb restos del rostit o de carn d’olla. En obrir aquest 2024 us volem suggerir preparar uns altres originals canelons o canonets a base de peix, gambes i cranc…..
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
La garoina és un dels productes més emblemàtics que ens ofereix la Costa Brava, caracteritzat per un sabor fresc i marí que ens omple els sentits durant els mesos d’hivern, quan la garoina es troba en el seu punt de creixement màxim, Palafrugell celebra la seva famosa “Garoinada”.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Receptes de cuina
Avui preparàrem la tradicional de la meva casa, la que fem fa més de 50 anys i tornàrem aquests dies de Nadal. Un plat molt saborós, complet, amb una gran quantitat de calories per afrontar el fred de l'hivern i extraordinari per unir a la família i amics al voltant de la taula.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Ha estat un any digne de celebració! La gran revelació de les Estrelles de la selecció 2024 va tenir lloc ahir 28 de novembre de 2023 a Barcelona, durant la primera Gala espanyola de la Guia Michelin sense el país lusità.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
El Cava, gran protagonista als sopars de fins a 25 Paradors de tota Espanya. Al novembre es torna a brindar amb Cava a fins a 25 "Paradores de Turismo" de les comunitats autònomes d'Aragó, Catalunya, Extremadura, Navarra, País Basc, La Rioja i València.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
La D.O.P. Cava i la D.O.P. Mejillón de Galícia presenten el seu singular maridatge en un espot amb Pepe Solla i María José Huertas com a ambaixadors d’excepció.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Ahir al migdia es va posar punt i final a la 6a edició de GastroEbre Flix, un certamen que es recordarà per haver reunit a alguns dels millors professionals de l’alta gastronomia dolça del país durant tres jornades en el Mercat Municipal de Flix.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
World Culinary Awards, la iniciativa global per reconèixer i premiar l'excel·lència en la indústria culinària, ha anunciat els guanyadors del seu programa 2023 en un sopar brillant a l’Atlantis The Royal, Dubai, Emirats Àrabs Units.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Tot en preparat per a la 27a edició de la Mostra de Caves i Gastronomia que es realitzarà aquest cap de setmana a Sant Sadurní d’Anoia, la Capital del Cava.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
El juny passat va arrencar la primera temporada en elBulli1846, en Cala Montjoi, que estarà obert al públic durant tres mesos, fins al 16 de setembre i la resta de l'any reprendrà tots els projectes que duu a terme elBullifoundation.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
El Cava no és sols una D.O., o una tasca de treball conjunt de tota una cadena, també ha estat la inspiració de molts amants del vi i del disseny gràfic que han desafiat la seva creativitat participant en l'últim concurs de disseny de xapes de Cava.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
El 2023 porta la gran festa gastronòmica al Vendrell, amb un cap de setmana multitudinari de participants i visitants a la tradicional "Xatonada", perquè enguany les activitats s'amplien en varietat i dies. Es realitzarà avui, dissabte 4, i el diumenge 5 de març.
- Anunci guardat amb èxit
- Categoria: Gastronomia - Enologia
Les Jornades Gastronòmiques Calçots al Baix Gaià, se celebren fins al 26 de març a diverses poblacions com Torredembarra, La Riera de Gaià, La Móra, El Catllar, Salomó o Altafulla, sempre al voltant del rei “el calçot”.
Pàgina 2 de 10