Campanya de televisió........

  • Enologia + gastronomia 

  • D.O.P. Cava i la D.O.P. Mejillón de Galícia 

  • Un maridatge perfecte 

  • L'harmonia del paladar

La D.O.P. Cava i la D.O.P. Mejillón de Galícia presenten el seu singular maridatge en un espot amb Pepe Solla i María José Huertas com a ambaixadors d’excepció.

Un nou espot publicitari on expliquen “allò” per al que “denominen únics” aquests productes. Es tracta d’una nova oportunitat brindada pel programa de promoció europeu per posar en valor l’exclusivitat d’aquests dos segells de qualitat i l’excel·lència que representen.

Aquest espot s’estrena amb gran expectació en diferents canals de televisió d’Atresmedia i Pulsa, on s’emetrà fins al 12 de novembre i s’espera que impacti a més de 15 milions de persones. Hi podrem veure dos ambaixadors d’Espanya excepcionals, reconeguts per la seva irreprotxable carrera en el sector gastronòmic, la seva espectacular professionalitat i la seva particular sintonia.

El prestigiós cuiner gallec amb una estrella Michelin, Pepe Solla, i la reconeguda sommelier, María José Huertas, mariden perfectament a la pantalla i ens mostren a l’anunci l’harmonia ideal que sorgeix quan es degusten conjuntament el Mejillón de Galícia i el Cava i com aquests dos productes amb denominació d’origen, units, fan “saltar les bombolles”.

A més, l’espot està present a YouTube, Instagram i Facebook, on s’estimen al voltant de 2.000.000 d’impressions.

Per completar l’efectivitat d’aquesta campanya il·lusionant i fent el salt des de l’univers digital a l’estret contacte personal, entre altres actes, s’han previst les següents celebracions:
• Un viatge de premsa inoblidable a Galícia i un altre a la zona de Comtats de Barcelona per conèixer de primera mà els llocs d’origen i els processos d’elaboració del Mejillón de Galícia i del Cava i, per descomptat, on degustar-los i maridar-los in situ, per tal de fidelitzar així els mitjans de comunicació i crear un vincle proper.
• Patrocini de continguts en més de 40 capçaleres amb una estimació d’1 milió d’abast amb les publicacions.
• Diferents activacions en mercats gastronòmics emblemàtics i de moda com ara el Mercado de Abastos de Santiago de Compostela, o la Boqueria i Santa Caterina de Barcelona per connectar emocionalment amb els consumidors i poder fidelitzar-los amb delicioses degustacions de Musclo de Galícia maridat amb diferents Caves de Guarda Superior. S’estimen 9.000 persones impactades de manera indirecta en la seva visita al mercat i 1.000 consumidors que hauran degustat directament els productes.
• Finalment, estarem presents en 2.000 suports de punt de venda amb materials col·locats en 330 cadenes de distribució i vinoteques, amb els quals s’impactarà 30 milions de consumidors RCH just en el moment de decisió de la compra.

La D.O.P. Cava i la D.O.P. Mejillón de Galícia continuaran fusionant la seva excel·lència i garantia de qualitat desenvolupant la campanya activa al llarg dels 3 anys vinents. 

Denominació d’Origen Protegida “Cava”

La D.O.P. Cava és l’única Denominació d’Origen Protegida exclusiva en l’elaboració de vins espumosos a Espanya, amb certificat de garantia al consumidor.

Un producte amb molts anys d’història que s’elabora de manera tradicional i que es distingeix per la seva elevada qualitat i el fort compromís amb la terra i la sostenibilitat. A partir de 2025, la categoria de Guarda Superior serà 100% orgànica.

La D.O.P. Cava destaca per representar més de 6.000 viticultors i 349 cellers associats, amb una ocupació de més de 38.000 hectàrees de vinya.

La gran majoria d’aquestes vinyes es troben a la zona de Comtats de Barcelona i les altres zones d’elaboració es concentren a les zones de Viñedos de Almendralejo, Valle del Ebro i la zona de Llevant, el nom de la qual està pendent de determinar, que aporten diferents matisos al Cava, segons la terra de cultiu i el microclima. Les diferents varietats de raïm, la majoria autòctones, resulten en una àmplia cartera que ofereix diferents propostes segons les preferències de cadascú.

L’elevat potencial versàtil d’influència mediterrània del Cava li confereix un caràcter únic, reconegut mundialment, amb una marcada presència en més de 100 països.

Denominació d’Origen Protegida “Mejillón de Galícia”

Cava i Musclos un bon maridatge

El segell de la D.O.P. Mejillón de Galícia és l’únic que garanteix, mitjançant el seu certificat, que el musclo que comprem es cultiva, es transforma i s’elabora a Galícia. NO NOMÉS EN GARANTEIX L’ORIGEN, SINÓ TAMBÉ UNS CRITERIS DE QUALITAT SUPERIORS i, gràcies al segell, evitem qualsevol possible engany al consumidor.

El seu sabor, aroma i textura el converteixen en un aliment perfecte. Un producte que en permet el consum tot l’any, en les seves diferents i exquisides presentacions.

A més, és un aliment natural, sa i nutritiu ideal per a una dieta variada i equilibrada, ja que és altament proteic, conté Omega 3, és font natural de vitamines B2, B9 i B12, i també de sals minerals (seleni, ferro, fòsfor, potassi, iode i zinc).

El Musclo de Galícia va ser el primer producte del mar a Europa que va obtenir el distintiu de qualitat Denominació d’Origen Protegida. Aquesta distinció va ser atorgada per la Unió Europea l’any 2007.

El sector del musclo és un element tractor d’enorme rellevància a Galícia, amb una cadena de valor associada al voltant de la qual es generen milers de llocs de treball entre productors, depuradors, indústria transformadora, drassanes.

Imatge-portada: Cava i els Musclos de Galícia
Font i Imatges: cava.wine/ Consell Regulador del Cava