La Creativitat i el Cava.....

  • 1r. Concurs disseny de xapes

  • Organitzat per D.O.Cava

  • Anthony Weber, el guanyador

  • Juliol 2023

El Cava no és sols una D.O., o una tasca de treball conjunt de tota una cadena, també ha estat la inspiració de molts amants del vi i del disseny gràfic que han desafiat la seva creativitat participant en l'últim concurs de disseny de xapes de Cava.

La iniciativa que es va presentar el mes de juny a Vilafranca del Penedès, volia atreure a aficionats o professionals del disseny creatiu i vincular el món del Cava amb l’art.

Després d'una avaluació acurada dels nombrosos dissenys presentats i amb la participació de la coneguda dissenyadora María Diamantes com a jurat, el disseny guanyador ha estat seleccionat per la seva capacitat d'evocar les bombolles dins una copa de Cava, teixint un vincle tangible amb el producte.

El Cava Design Contest te resultats per xapa DO.Cava

La D.O. Cava h ‘anunciat el guanyador del concurs de xapes organitzat per commemorar el Dia Internacional del Cava:

“El disseny d'Anthony Weber
ha esdevingut guanyador i cobrarà vida
en una edició limitada d'ampolles de la D.O. Cava.”

Des d'aquí, volem felicitar Anthony Weber pel seu disseny brillant. La proposta guanyadora destaca per la composició neta, estructurada i atractiva, que aconsegueix captar l'essència del Cava de manera innovadora.

El concurs de disseny de xapes ha tingut una gran participació per part de dissenyadors i aficionats al Cava i s'han rebut moltes propostes creatives i originals relacionades amb l’entorn del Cava. L'acció digital global ha connectat per primera vegada el món de l'art de manera molt especial i la proposta guanyadora d'Anthony Weber adoptarà una nova dimensió en una edició limitada d’una de les ampolles de la D.O. Cava.

Aquesta iniciativa s'emmarca en la línia dels esforços continus de la Denominació d'Origen per promoure i celebrar l'excel·lència del Cava, així com per apropar el món del cava al sector de l'art fomentant la creativitat i la participació de la comunitat en esdeveniments relacionats amb aquesta emblemàtica beguda escumosa.

L’organització vol agrair a tots els participants el seu entusiasme i dedicació demostrats en el concurs i felicitar especialment el guanyador pel talent i la capacitat de reflectir l’esplendor del Cava en el disseny presentat.

“Ha estat un autèntic plaer gaudir de la
creativitat i inspiració pel Cava!”

El Cava Design Contest te resultats,  una xapa per un tap i ampolla

Imatge-portada: Mix de copa cava i xapa guanyadora
Font i Imatges: Consell Regulador D.O. Cava