Tots hem vist les imatges dels robots en les pel·lícules de ficció o futuristes, per això no ens sorprèn que avui un restaurant a Cambrils, incorpori tres robots de servei a taules, com a novetat en la restauració tarragonina.
Després de l’edició digital que va tenir lloc l'any passat, L’EINA Espai Empresarial presenta la segona edició de la jornada “360º Empresa”, una trobada que enguany té com a eix central la “innovació”.
Finalitza amb èxit la primera BxCat que va tenir lloc ahir a Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. Cinquanta conferenciants i vint expositors van tractar al blockchain i la seva presencia creixent en tot el món digital.
El motiu d’aquest article es traslladar al sector emprenedor, comercial, tecnològic, industrial i d’altres les oportunitats que es poden relacionar des de l’activitat privada amb els diversos mercats per mitjà del suport d'ACCIÓ, Agència per la competitivitat de l'empresa.
Primer s'ha de escriure'l, i aquí si, no tothom ho pot fer, es necessita saber-ho fer, tindre un relat, traslladar-ho correctament al paper, i que sigui interessant per un grup de persones o sector, quantes més millor, dons d'això dependran les decisions i el nombre de vendes...
Un producte part de les nostres tradicions, d'elaboració amb un tracte acurat de gust, aroma i textura, sense dubte en porte a "les neules" i a l'aventura empresarial de dos emprenedors, en Miquel Romeu i la seva esposa, Enriqueta Ferreres i a l'any 1985.
Creiem que tothom coincidirà amb la resposta: No hi ha límits per la creativitat. Segur que heu menjat olives verdes, i segur que heu tastat la cervesa. Creieu que és possible fer Cervesa des de les olives?......
Es preveuen a la venda el 2024, i un any després, el 2025 començaran a ser operatius per Europa. Ferrovial es prepara per portar-los a Espanya i construir inicialment una vintena de "vertiports".¿Canviarem l'auto per aquest aparell volador, mig helicòpter, mig avió i a més elèctric?
Una història d’una generació d’amor per les vinyes i de la constant recerca per trobar la màxima expressió del vi. A Sumarroca condensen l’essència vitivinícola de la zona més emblemàtica del Penedès amb l’elaboració de caves i vins a través del cultiu ecològic de la propietat.
Emprenedors de l'Alt Urgell, forman l'Associació de petits productors i artesans, amb l’objectiu de promoure i donar a conèixer conjuntament els productes de proximitat i de qualitat que es treballen a la comarca, així com potenciar l’entorn que els envolta.
En les últimes dècades, la tecnologia i les comunicacions han canviat el panorama del món. Les formes de decisió, de contacte, reserva o contractació, s'acceleren cada dia com a part d'aquest avanç tecnològic que ens porten a tots a estar permanentment innovant.
Les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa és un esdeveniment d’abast comarcal obert a totes les propostes gastronòmiques amb maduixes del Maresme. Ja és Temps de Maduixes al Maresme!
Pàgina 7 de 7