catalunya    España        

La Llacuna, la matança del porc i el senderisme
La Llacuna, bon turisme

Del fred i la neu a la calor

Una bona oportunitat per preparar una visita a una petita i tranquil·la població de la comarca d'Anoia, en l'Alt Penedès.

Al voltant de 950 veïns fan de La Llacuna un poble molt acollidor, excel·lents paisatges i camins per al senderisme i una tradicional matança del porc, i clar tot l'any els millors embotits de les rodalies.

lallacuna nevada 4 copy1

I no ens hauríem de sorprendre quan des de l'any 1337, si, si "1337" la vila per privilegi reial va rebre d'Alfons III el dret de celebrar la Fira de Sant Andreu de la Llacuna.

Suggerim una bona botifarrada dels cansaladers locals, pot ser dels embotits Mallart, regada amb porro per un bon vi negra da terres del Penedès, i millor si ho acompanya amb unes torrades amb allioli o unes escarxofes de temporada, i després -per pair-ho bé- una caminada per l'una de les rutes que podeu escollir:

El del Bosc del Paradís o ruta vermella, que segueix La Llacuna-font Cuitora- bosc del Paradís i Roques de la Crida i La Llacuna.

La de Puig Castellar Ancosa o blava que fa La Llacuna-Salt del Gos-Coll del Corral-Puig Castellar-Font de les Clotes i La Llacuna.

O la del Castell de Vilademàger - Font del Pla Novell que es la verda i el circuit es La Llacuna-Vilademàger-Font dels horts-Font del Pla Novell i La Llacuna.

També o pot fer al contrari, comenci per una bona excursió per un dels senders i finalitzi amb un bon dinar de brases, regat amb el vi del Penedès.

Bona combinació: paisatge, exercici, bones aigües, excel·lent dinar i bon vi !!!

La Llacuna, turisme, bon menjar i senderisme

 Font i imatges: Ajuntament de La Llacuna

 

Fem Biblioteca

Subscriu-te

Passions

Agenda d'activitats

Juliol 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
En aquest portal utilitzem galetes pròpies i de tercers per gestionar el lloc web i optimitzar la seva funcionalitat. En utilitzar els nostres serveis, vostè accepta l'ús d'aquestes galetes.