El referent sectorial del llibre......

  • 40 anys de Liber, aquest 2022

  • Barcelona del 5 al 7 d’octubre

  • Novetats, tendències, escriptors i editorials

  • TOP10 de llibres venuts a Catalunya a març

Avui a més del TOP10 de vendes de llibres al mes de març, volem comentar un referent sectorial, "Liber celebrarà 40 anys aquest 2022". Va néixer per mantenir les relacions comercials de la indústria editorial a banda i banda de l'Atlàntic durant la forta crisi econòmica que va colpejar Iberoamèrica a inicis dels vuitanta.

Liber 40 anys

Liber 2022 compleix 40 edicions com el principal esdeveniment professional de la indústria del llibre. Torna amb força del 5 al 7 d’octubre per a projectar la potència del sector editorial nacional. Aglutinarà les darreres novetats i tendències en els diferents àmbits del llibre.

Fira de Barcelona i Liber, són el pont cultural i de negocis entre l'edició iberoamericana i la resta del món, es retroben presencialment a Barcelona per continuar generant contactes professionals, oportunitats comercials i coneixement compartit.

Els TOP10 de vendes a març: Com veureu hi ha moltes novetats......

1.- Ficció (10 en català i 10 en castellà)
2.- No – Ficció (10 en català i 10 en castellà), i
3.- Infantil – Juvenil (10 en català i 10 en castellà).

Per tant, el lector te a l'abast el rànquing: 30 títols en català i 30 títols en castellà, un total de 60.

Trobeu els Títols, Autors i les seves editorials que han sigut els més venuts del 13 al 20 de març 2022. Ja podeu iniciar la decisió de quins seran els vostres objectius del mes.

PDF-TOP10 Vendes març2022

Metodologia: Dades obtingudes de la informació diària de vendes que aporten un total de 150 llibreries de tota Catalunya.

Fonts i Imatges: Gremi d’Editors de Catalunya/Cambra del Llibre de Catalunya/Liber