La proposta “de la mar al plat”

  • Gaudeix del millor sabor de les galeres

  • Alcanar, L'Ametlla de Mar, L'Ampolla i La Ràpita

  • Fins al 13 de març

Per gaudir del sabor de les galeres de les Terres de l’Ebre, fins al 13 de març podem visitar Alcanar, l’Ametlla de Mar, L’Ampolla o La Ràpida, a on trobarem a la protagonista d’aquestes setmanes en el marc de les IX Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l’Ebre.

La Galera protagonista a les Terres del Ebre

Els quatre municipis mariners s'uneixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista “la galera”, producte local i de qualitat típic de la mar de l'Ebre.

La Galera protagonista a quatre municipis de les Terres de l'Ebre

Aquest crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d'altres crustacis la galera és baixa en calories i de fàcil digestió.

Restaurants de l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, la Ràpita i Alcanar, us han preparat un seguit de deliciosos menús, maridats amb vins DO Terra Alta, on podreu tastar galeres flamejades al rom en aroma de romaní, arròs melós de fesols, espinacs i galera o allipebre de sepietes i galeres.

Fins al 13 de març de 2022 els restaurants i Ajuntaments os conviden a degustar la galera a Terres de l'Ebre !

Només cal seure a taula i a gaudir de les galeres i el bon vi de la terra.

Font i Imatges: TerresDelEbre/Travel

La Galera protagonista a les Terres de l'Ebre