Sota el sol de la Costa Daurada…

  • 42 Atraccions

  • 47 Punts de restauració

  • 44 Tendes

  • 13.500 Representacions shows a l'any

  • Més de 5 milions de visitants pel 2022

Amb una ubicació privilegiada del mediterrani, entre Vila-seca i Salou al costat de Tarragona i molt pròxima a Barcelona, PortAventura World Parks & Resort és una de les majors destinacions de vacances i oci familiar d'Europa.

PortAventura World inaugura amb èxit la temporada 2022 carregada d'innovacions. Al llarg dels seus 27 anys d'història, ha rebut més de 90 milions de visitants. S'estén al llarg de 105 hectàrees distribuïdes en sis àrees temàtiques.

PortAventura Park obre portes a temporada 2022

• Es preveu un gran èxit entre els visitants que acudeixin per Setmana Santa a PortAventura World, que enguany incorpora la novetat del seu primer Easter Celebration, recupera el 100% dels seus xous i actualitza la seva oferta gastronòmica.

• El ressort espera batre el rècord de visitants registrat en 2019 amb l'arribada de més de 5,3 milions de persones en 2022, gràcies a la recuperació del mercat internacional amb el Regne Unit i França al capdavant.

• La sostenibilitat i l'acció social continuaran sent clau en l'estratègia de la companyia, que en 2022 portarà a 200 noves famílies a Dreams Village i inaugurarà la seva planta fotovoltaica.

• En l'àmbit de la digitalització, destacarà l'impuls de nous projectes com la celebració de campionats de eGames en el ressort o el pagament amb Bitcoin als seus hotels

• El restaurant LaLiga 29's, un esports bar únic en el món, continuarà sent un dels eixos de la seva oferta d'oci, com una proposta única que combina el gaudi de l'esport en viu amb gastronomia de qualitat.

Les novetats....

A tot això, s'ha sumat la posada en marxa de nous espectacles, com Destination Dansi en el Gran Teatre Imperial de la Xina, al costat dels xous mítics del ressort, com Aloha Tahití, Fiestaventura o PortAventura Parade. Per part seva, la reobertura del Carib Aquatic Park i de l'Hotel Carib, que està en fase de remodelació, estan previstes per al 4 de juny. També l'oferta gastronòmica del ressort s'ha actualitzat sobre la base de les noves tendències, incloent-hi serveis com l'alimentació saludable plant-based o productes bio, orgànics i aptes per a celíacs en el seu menú.

L'oferta digital també serà fonamental per al complex, que continuarà apostant per nous formats com la celebració de campionats de eGames, en el marc de la joint venture que manté amb LaLiga, l'app The Beat Challenge, portarà als seus hotels el pagament amb Bitcoin, sent el primer ressort en l'àmbit internacional a acceptar en els seus allotjaments aquest mètode de pagament, i desenvoluparà un videojoc en Roblox, entre altres projectes.

PortAventura Park obre les portes per la familia

Espectacles per a tota la família

El ressort ha recuperat la seva completa oferta de xous en la temporada 2022, comptant entre les seves principals novetats amb Destination Dansi, un xou musical acrobàtic que ha renovat la seva escenografia i coreografia.

En un altre pla, tornen espectacles mítics del parc, especialment alguns que romanien sense celebrar-se des del període previ al coronavirus, com Aloha Tahití, Fiestaventura, PortAventura Parade, La Parada, Les Aventures de Tadeo Jones o Rituals Mexicans. En total, en temporada alta PortAventura World tindrà fins a 45 xous operatius diàriament, amb més de 155 artistes.

Responsabilitat Social

Més de 200 famílies amb menors en situació vulnerable per una malaltia greu gaudiran d'una estada en el Dreams Village com a part de la seva teràpia de recuperació en 2022, dins de l'acció social que desembolica la Fundació PortAventura.

Excel·lent oportunitat per aquestes vacances de Setmana Santa !!

Font i Imatges: PortAventura Word-Media