Pin It

A l’Ametlla de Mar.......

  • Del 3 al 12 de juny

  • Jornades Gastronòmiques amb els sabors del mar

  • Cuiners, restaurants, bons àpats i vins a dojo

  • Activitats turístiques i la platja són el millor complement

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar són l’aparador dels productes de la seva llotja i una mostra de les millors receptes dels seus restauradors. Els seus protagonistes són les diferents varietats de peixos blaus de la nostra costa i els nostres cuiners, que amb les seves tècniques tant clàssiques com modernes, ens delectaran amb els diferents menús que oferiran durant les jornades gastronòmiques.

Del 3 al 12 de juny, dues d’aquestes estrelles de la cuina es deixaran assaborir a l’Ametlla, es tracta dels “Fideus rossejats” i de les “Tapes marineres”.

Jornades "Fideus Rossejats" i "Tapa Marinera" a l'Ametlla del Mar

Aquests dies, entre dos caps de setmana, són una festa ja tradicional, i una de les festes gastronòmiques amb més renom de les Terres de l'Ebre, perquè diuen els entesos en cuina que el peix i marisc de l'Ametlla de Mar pren uns matisos i sabors únics, a causa de la proximitat del Delta de l'Ebre, i de la riquesa de nutrients que s'obtenen en trobar-se l'aigua dolça del riu amb l'aigua salada del Mediterrani.

Descobrireu moltes activitats vinculades als Fideus Rossejats i les Tapes marineres. Tot el municipi quedarà ple dels gustos, colors i sabors que aquests àpats tan lligats a la mar i als mariners.. Un menjar per gaudir-ne, i per fer-nos passar unes llargues sobretaules envoltats de les persones que més estimem.

També, aquesta és una gran oportunitat per visitar el municipi de l'Ametlla de Mar, i descobrir els seus paratges i racons que podem assegurar-vos, us agradaran i faran que quedeu molt gratament sorpresos.

Programa-PDF-Fideus rossejats i menú
Programa-PDF-Tapa Marinera

Fonts i Imatges: Turisme-AmetllaDeMar/JornadesGastronómiques/Ajuntament d’AmetllaDeMar

Jornades "Fideus Rossejats" a l'Ametlla del Mar