Plats de la cuina catalana....

  • Amb productes del Maresme

  • Des de Mataró i fins al 1 de maig

  • Una bona recepta d'estofat

Fins aquest diumenge 1 de maig, onze restaurants de Mataró celebren les XXV Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró: Pèsols amb sèpia i patates.

Combinant les sèpies que es pesquen a la costa del Maresme i els pèsols i les patates que es conreen a la Serralada del litoral, Mataró ha creat el seu propi plat. I no només això, sinó que li dedica unes jornades gastronòmiques organitzades per al Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme i que finalitzaran el diumenge vinent.

Pèsols del Maresme

Els estofats com el del "pèsols amb sèpia i patates" és una de les maneres més saludables i més saboroses de cuinar els aliments. Com que els aliments es cuinen en el seu propi suc, el seu gust augmenta i s'evita la utilització de grans quantitats de greixos.

Si vols tastar el plat de Mataró només cal que t'acostis a un dels restaurants de la ciutat que hi participen. Són aquests: Auto d'Ara, Caminetto, Can Bruguera, El Mundial, Europa, L'Harmonia, Iluro, Punt 6, Nou Daxana, Nuus Hotel Atenea i Som Terra.

És moment de visitar Marató i gaudir d'aquest plat.

Jornades gastronòmiques dels pèsols amb sepia i patates

Font i Imatges: Maresme Turisme / Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i El Maresme