Pin It

26 de juliol, una Gran Diada.......

  • Nens del Vendrell a plaça Vella

  • Una emocionant Torre d7

  • Preparant la gamma dels vuits

  • Fins a l'octubre per al XXVIII Concurs de Castells 2022

La plaça Vella a PETAT avui !!!. La colla castellera “Nens del Vendrell” ha presentat, carregat i descarregat la gamma de set davant de centenars de persones, amb motiu de les Festes de Santa Anna, la tradicional Festa Major del Vendrell.

Després d'un bon recorregut per mesos d'assaigs, i de proves a diades de diverses poblacions, amb tota la il·lusió i tota la força possible, els Nens s'han posat a prova a la Diada més tradicional i significativa de la colla, aconseguint sense cap ensurt, tota la gamma de set ben preparada, pas per tal de tornar a recuperar la gamma dels vuit que es va quedar enrere durant la covid.

La Diada de Santa Anna va obrir plaça amb la primera ronda amb el 5d7, va seguir la Torre de set (Td7) i algú va dir "sem posa la pell de gallina per veure la preciosa Torre de set, tanmateix, l'emoció, les sensacions i caliu del públic". Per tancar el triplet, a la tercera ronda es va descarregar el 4d7a (amb agulla) i per tancar, amb la cirera de 5 y 3 pilars de 4.

No es pot expressar gran cosa més: són els castells !!!.

Aquest cap de setmana tancaran juliol a la Festa Major de Vila-seca (dissabte 30 de juliol a les 18.30 h.) al costat de les Colles Vella dels Xiquets de Valls i els Xiquets de Tarragona, per pogué obrir l'agost i continuar rodant els castells de gamma alta de vuit, camí a la Tàrraco Arena Plaça a on es realitzarà els dies 1 i 2 d'octubre, les finals del XXVIII Concurs de Castells 2022.

Imatges de Capital2020: 26 de juliol 2022

5d7 

Td7

4d7a

Pilars i mes.... 

Nota: Volem recordar-vos des de Capital2020, que ens podeu demanar el lliurament de les fotografies i vídeos que publiquem, amb una millor qualitat (pes original), perquè estan a la vostra disposició. O podeu fer a "contacte" i fem la tramesa.