catalunya    España        

Digues Bon Dia
Cançó bon dia al dematí per menuts

Et convidem a fer campanya per un "Bon dia"

  • Digues bon dia, bona tarda o bona nit..... 

  • Escolta amb els fills la cançó "Bon dia al dematí"

Veiem que en les últimes setmanes tots els països catalans comencen una campanya "Digues Bon Dia" dirigida per Plataforma per la Llengua especialment a l'educació del comerç, del personal al comerç i el contacte amb els clients, a on es deu produir la mateixa resposta.

Digues "Bon Dia" campanya per el català

Creiem que es podria tornar a fa uns anys, quan tothom es desitjava un bon dia, una bona tarda o una bona nit........ Recordeu?

Estem segurs des de Capital2020, que aquesta pauta que es comença a difondre i promoure per als països catalans, s'hauria de fer-ho també a cada llar, a cada família, a cada escola.

Per això hem volgut recollir una curta cançó per als menuts de casa: "Bon dia al dematí"

És una cançó de poc més de tres minuts, amb lletra i música d'en Jaume Moreno i Peracaula, amb il·lustracions de Sergi Segura Font, i interpretada per "País de Xauxa".

Us convidem a escoltar-la aquests dies de vacances dels nostres fills, per posar-hi un petit gra de sorra i recuperar l'educació que hem deixat pel camí....... Que tinguis un bon dia !!!

Imatge portada: il·lustracio del vídeo per Sergi Segura Font
Imatge: campanya “Digues Bon Dia”

Fem Biblioteca

Subscriu-te

Passions

Agenda d'activitats

Juliol 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
En aquest portal utilitzem galetes pròpies i de tercers per gestionar el lloc web i optimitzar la seva funcionalitat. En utilitzar els nostres serveis, vostè accepta l'ús d'aquestes galetes.