catalunya    España        

Un bon llibre per les vacances d'estiu !
Estiu, vacances i els llibres més venuts de juliol

Aquests dies tothom pensa amb l'estiu,

la possibilitat de fer vacances, un bon cap de setmana, la calor, fins hi tot un viatge a prop o llunyà, si aquests maleït covid ens deixa. El que tots tenim clar és que volem aprofitar-ho sigui al mar, a la muntanya o a casa, solitaris, en família o amb amics.

Doncs és el moment per escollir i gaudir d'un bon llibre, si no ho hem fet en l'oportunitat que ens va donar LlibrEstiu, la Festa del Llibre en la que van participar-hi més d'un centenar de llibreries de tot Catalunya. Com deia, podem escollir un bon llibre d'aquells que ens agradan perquè sigui part del nostre acompanyament.

Hem vist que el moviment de títols i autors segueix creixent, per tant ens donen l'oportunitat de fer una selecció tant de gener com per l'edat. Els infants i joves també tenen dret, diria que és una bona oportunitat per seguir les recomanacions de llegir que segur han rebut de l'escola, col·legit o l'institut....., per aquestes vacances.

Aprofitem l'oportunitat per trametre el Rànquing "TOP10" dels llibres més venuts per les llibreries de Catalunya aquests dies de juliol, per tal que facis la selecció.

Llibres més venuts a les Llibreries de Catalunya

Com veureu segueixen alguns títols i escriptors, també hi ha canvis i novetats......

1.- Ficció (10 en català i 10 en castellà)
2.- No – Ficció (10 en català i 10 en castellà), i
3.- Infantil – Juvenil (10 en català i 10 en castellà).

Per tant, el lector te a l'abast el rànquing: 30 títols en català i 30 títols en castellà, un total de 60.

Trobeu els Títols, Autors i les seves editorials que han sigut els més venuts a inicis de juliol 2021. Ja podeu iniciar la decisió de quins seran els vostres objectius.

PDF dels més venuts del 5 al 11 de juliol 2021

Metodologia: Dades obtingudes de la informació diària de vendes que aporten un total de 178 llibreries de tota Catalunya.

Font: Gremi d’Editors de Catalunya / Cambra del Llibre de Catalunya.

Fem Biblioteca

Subscriu-te

Passions

Agenda d'activitats

Juliol 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
En aquest portal utilitzem galetes pròpies i de tercers per gestionar el lloc web i optimitzar la seva funcionalitat. En utilitzar els nostres serveis, vostè accepta l'ús d'aquestes galetes.