Copa del Món de la ISMF 2023-2024....

  • Estació d'esquí de Boí Taüll 

  • 27 i 28 de gener 2024 

  • Esprint i Relleus Mixtes

L'estació d'esquí de Boí Taüll ubicada a la Vall de Boí, Alta Ribagorça, consolida el seu posicionament internacional en l'esquí de muntanya i entra al Circuit de la Copa del Món de la ISMF 2023-2024, els dies 27 i 28 de gener 2024.

Ubicada a la Vall de Boí, Alta Ribagorça, organitzarà dues proves esportives, l'Esprint i els Relleus Mixtes que es podran seguir per al canal TV3 (3CAT), i continuarà treballant en l'organització d'esdeveniments esportius internacionals. L'estació ofereix un ampli ventall de serveis en un entorn còmode i segur per a tothom. Amb una ubicació privilegiada, per alçada i orografia, permet dissenyar atractius estadis d'Esprint i Relleus Mixtes, així com itineraris de Skimo per a tots els nivells.

Boí Taüll i la Copa del Món d'esqui de muntanya

Les proves de la Copa del Món 2024 es podran veure fàcilment des de la base de l'estació. Les dues proves olímpiques que es podran seguir aquesta temporada, l'Esprint i els Relleus Mixtes, es podran gaudir de ben a prop, apropant l'espectacle del Skimo a tothom.

L'estació i organització té la voluntat i el compromís de mostrar al món el potencial de la Vall de Boí, per acollir proves del més alt nivell internacional i fer gaudir a tots els assistents d'aquest entorn privilegiat.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, mitjançant l'estació Ribagorçana de Boí Taüll i amb la complicitat de tots els agents que fan possible la COPA DEL MÓN SKIMO BOÍ TAÜLL 2024, us donarà la benvinguda aquests propers dies.

Font i Imatges: Skimo Boí Taüll / Vall de Boí