Les mans i els pinzells ens conviden a.....

  • A l'exposició de pintura de nou artistes

  • De l'Associació Art, Cultura i Esport

  • Fins al 28 d'agost a la Sala de la Fusteria (carrer Major 16)

  • Al Vendrell – Entrada lliure

De la realitat a l'art de la pintura, seria l'expressió que puc utilitzar després de visitar l'Exposició que realitza l'Associació Art, Cultura i Esport a la Sala d'Exposicions La Fusteria, mostra que romandrà oberta fins al pròxim 28 d'agost.

En visitar la sala d'exposició La Fusteria, ens rep un primer quadre pintat pel nostre amfitrió Luis Rodríguez, es tracta de “La noblesa del rei”, pintura que s'expressa per si sola i que s'ha convertit en la imatge de la mostra. Aquí el mestre Luis Rodríguez i el seu impressionant lleó….

Nomes quatre taques luis

"Aquesta exposició és per oferir l'oportunitat de veure, compartir i valorar el treball dels artistes que formen l'Associació Art, Cultura i Esport del Vendrell i poder conèixer les seves obres", ens ha comentat Luis Rodríguez, coordinador de la mostra, composta per 43 obres de nou pintors, que es presenten en diverses mides com es pot apreciar a les fotografies que complementen aquesta nota.

Luis Rodríguez, és l'home que està al capdavant de l'Associació, qui durant l'entrevista de Capital 2020, ens ha explicat que "l'associació intenta realitzar diverses accions en pro de la pintura com a exposicions, mostres i cursos per diverses edats, però la tasca és complicada per la manca d'ajuts i subvencions des de les entitats públiques, doncs la cultura no està generalment en el centre dels interessos de les autoritats". "Tot i això anem fent exposicions en diversos municipis, la Generalitat de Catalunya, ens facilita una sala en el Casal Cívic per dur a terme cursets i exposicions periòdicament, allà començarem el 6 de setembre......", "Fem concursos de pintura", "Estem col·laborant amb l'associació Grup de Dones del Vendrell" i "ens agradaria tornar a fer exposicions a la Rambla".

L'Associació Art, Cultura i Esport, agrupa a un bon nombre d'aficionats i professionals de l'art de la pintura, com en Antonio Huertas que presenta el quadre "el vell" (imatge), veïns del Baix Penedès. És una entitat amb llarga trajectòria, sense ànim de lucre i oberta a tothom. Intenta aconseguir del sector privat el suport per continuar endavant, qui s'anima?.Contacte: 618 85 71 24.

L'exposició es pot visitar fins al 28 d'agost, de dilluns a divendres, de 10 h a 13 h i de 17 h a 20 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h.

De la realitat a l'art de la pintura us espera !!!