catalunya    España        

Ara, tots podem publicar un llibre
Una alternativa per editar i publicar un llibre

Fàcil, interessant, pràctic, bon projecte.....moltes incògnites per a un llibre.

Primer s'ha de escriure'l, i aquí si, no tothom ho pot fer, es necessita saber-ho fer, tindre un relat, traslladar-ho correctament al paper, i que sigui interessant per un grup de persones o sector, quantes més millor, dons d'això dependran les decisions i el nombre de vendes......

Però sempre quan l'escriptor que no té una editorial darrera, arriba aquest punt i per tant les preguntes sorgeixen, com puc editar-ho?, he de finançar-ho?, com el podré introduir en la cadena de distribució i comercialització?, i axis unes quantes preguntes mes.

Doncs bé, sembla que ja tenim la resposta. No ho podem garantir, però hem trobat la informació d'una empresa de nom "Europa Ediciones" que fa tot el procés. Posem aquesta informació al teu abast, si tens el desig o interès per escriure i publicar un llibre.

Primers passos

Europa Edicions accepta manuscrits inèdits per a la seva publicació i distribució nacional.
editar un llibre, ahora es fácil• Es valoren textos de poesia, narrativa, assaig, narrativa infantil, biografies, treballs de fi de grau... No hi ha límits quant a temàtica.
• L'extensió mínima de les obres presentades ha de ser de 40 pàgines (un total de 72 000 caràcters); en el cas de la poesia hauran d'enviar-se un mínim de 25 composicions. No hi ha límit màxim de longitud.
• Encara que no són indispensables, s'apreciarà que els manuscrits estiguin acompanyats d'una sinopsi de l'obra i una breu nota biogràfica de l'autor.
• Els autors de les obres que es considerin idònies per a la seva publicació rebran una proposta d'edició, que pot contemplar una coedició.
• Una vegada transcorreguts 90 dies des de la data de recepció de l'original sense comunicació per part nostra, l'obra es considerarà no seleccionada.

La teva obra encara no està acabada? Guarda aquesta informació i torna quan estiguis preparat per a enviar el teu manuscrit..

Promoció-Internacionalització

Els títols d'Europa Edicions estan disponibles en format imprès i en e-book, i són presentats al públic en programes televisius emesos en canals de la plataforma SKY, a més de participar en les més destacades fires internacionals del llibre (Frankfurt, Londres, Torí, BookExpo Amèrica), també organitzen esdeveniments literaris i cursos de periodisme.

El segell Europa Edicions va veure la llum en 2012 i forma part d'una xarxa internacional que té previst obrir noves seus a França i Anglaterra.

En cas que la teva obra sigui seleccionada, la redacció es posarà en contacte amb tu per la Promoció en TV, ràdio i fires internacionals.

Article editar un llibre b

Instruccions per al procés

1. Obre la connexió des d'aquest enllaç: https://autografia.es/publica-tu-libro/1-gad-m.html?gclid=EAIaIQobChMI6uqDvPPw8AIVHRoGAB3v-QoIEAEYASAAEgLql_D_BwE#contacto
2. Plena tots els camps del formulari i comprova atentament que siguin correctes
3. Es poden enviar arxius de text (.txt), PDF, Word, PowerPoint, Zip, Odt, Mobi i Epub
4. La grandària d'arxiu no haurà de ser superior a 20 Mb.
5. Quan facis clic en el botó d'enviar, espera al fet que es mostri la finestra de confirmació.

La càrrega pot durar fins a diversos minuts, depenent de la teva velocitat de connexió. No tanquis ni refresquis la pàgina fins que es completi la càrrega i es mostri la confirmació

Des de Capital2020, esperem haver obert una porta més per la possibilitat de publicar el teu escrit, el teu llibre. Et desitgem el millor dels èxits.

Imatges: lacie-slezak-yHG6llFLjS0-unsplash (portada)/ bernd-klutsch-NTgngJ8m-uU / lysander-yuen-wk833OrQLJE-unsplash

Fem Biblioteca

Subscriu-te

Passions

Agenda d'activitats

Juliol 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
En aquest portal utilitzem galetes pròpies i de tercers per gestionar el lloc web i optimitzar la seva funcionalitat. En utilitzar els nostres serveis, vostè accepta l'ús d'aquestes galetes.