catalunya    España        

Els taxis voladors ja no són ciència-ficció
Lilium Jet - Taxis voladors el 2024

Es preveuen a la venda el 2024, i un any després, el 2025 començaran a ser operatius per Europa.

  • Ferrovial es prepara per portar-los a Espanya i construir inicialment una vintena de "vertiports".

  • L'empresa alemanya Lilium està fent les proves des de fa quatre anys dels diversos prototips per tal de poder-les comercialitzar tant a empreses del transport públic com a privat, fins que pugui estar a l'abast d'usuari comú del cotxe.

  • ¿Canviarem l'auto per aquest aparell volador, mig helicòpter, mig avió i a més elèctric?

Entrem a conèixer aquest projecte, i a les empreses Lilium d'Alemanya i Luxaviation Group amb seu a Luxemburg que el porten endavant.......

Lilium establirà operacions aèries a Europa.

La visió és crear un mode de transport regional i d’alta velocitat sostenible i accessible. Utilitzant el Lilium Jet de 7 seients, un avió d’aterratge i aterratge vertical elèctric, que ofereix capacitat líder, baix nivell de soroll i altes prestacions, Lilium està construint una xarxa de transport i servei per a persones i mercaderies. Treballant en col·laboració amb socis aeroespacials, tecnològics i d’infraestructures líders en el món, es preveu llançar operacions comercials el 2024.

L’equip fort de 600 + de Lilium inclou més de 400 enginyers aeroespacials i un lideratge responsable de lliurar alguns dels avions més reeixits de la història de l’aviació. Fundada el 2015, la seu central i les instal·lacions de fabricació de Lilium es troben a Munic, Alemanya, amb equips amb seu a Europa i als Estats Units.

Taxis voladors Lilium jet 7 al mercat el 2024

Luxaviation, els socis estratègics

Des de 1964, el Grup Luxaviation adapta experiències de viatges privats a una clientela global. Fundada per André Ganshof van der Meersch, un empresari, pilot i noble belga, la nostra història de més de cinquanta anys continua volant amb orgull el nostre compromís de crear excel·lència mitjançant experiències d’aviació privada visionàries, pioneres i innovadores.

Està format per marques d’aviació de primera línia: Luxaviation, Luxaviation Helicòpters, Starspeed i ExecuJet. Més de 1.300 empleats treballen en una operació 24 hores al dia als cinc continents, oferint un servei estel·lar en les àrees de gestió d’avions per a avions privats i comercials, serveis de xàrter aeri privat i la gestió i operació de terminals VIP de passatgers en 26 aeroports. a tot el món.

Sempre innovador d’esperit, el grup ha aprofitat la seva perspectiva global, portant el valor del seu fundador a la seva transformació com a empresa de viatges de luxe de primera categoria al món. Mitjançant el desenvolupament de paquets de viatges de luxe a mida en avions privats, diverses empreses, vins excel·lents i la nostra pròpia Acadèmia de Formació en Servei al Client de Luxaviation, ens sentim honrats d’evolucionar la nostra marca d’acord amb el panorama canviant dels viatges de luxe.

Luxaviation considera la sostenibilitat corporativa com una part integral de la seva estratègia comercial. La companyia ha estat integrant la sostenibilitat en el seu procés de presa de decisions, gestionant activament les preocupacions socials i mediambientals que envolten el seu negoci i busquen contínuament millorar les seves formes d’operar.

Taxis voladors Lilium Jet operatius l'any 2025

El Projecte, desenvolupament, futur i generalitats

Lilium GmbH ("Lilium"), posicionada com a líder mundial en mobilitat elèctrica aèria regional amb el desenvolupament del seu jet d'enlairament i aterratge vertical elèctric ("Lilium Jet"), i amb seu a Luxemburg Luxaviation Group, un dels operadors d’avions i helicòpters més grans del món, ha anunciat avui que té previst donar suport a Lilium per construir operacions aèries a Europa.

La visió de Lilium sobre un ecosistema de transport flexible està recolzada per socis de primer nivell mundial. Luxaviation Group aporta més de 60 anys d’experiència operant serveis de passatgers amb centenars d’avions gestionats i 10 certificats d’operador aeri (“AOC”) a tot Europa.

Basant-se en la trajectòria del Grup Luxaviation, que inclou obtenir la primera aprovació AOC de l'Agència de Seguretat Aèria de la Unió Europea per a un operador de jet comercial, les parts preveuen que Luxaviation Group esdevindrà responsable de les parts de les operacions aèries que Lilium desenvolupa. Això inclou obtenir les aprovacions necessàries i gestionar els pilots, que seran entrenats seguint un concepte de classificació de tipus desenvolupat per Lufthansa Aviation Training, un altre soci de Lilium.

Mentre Lilium continua desenvolupant les seves xarxes de llançament a Europa per al llançament comercial previst per al 2024, Luxaviation Group també treballarà amb Lilium en el desenvolupament de la seva millor experiència per al client, basada en la plataforma de la línia aèria digital de Lilium i el Lilium Jet de 7 places. .

Taxis voladors Lilium mode en proves. La comercialització el 2024

“Estem orgullosos de treballar al costat de Luxaviation Group, un operador líder del sector de l’aviació amb un historial en oferir un servei innovador i centrat en el client, per construir la xarxa Lilium a Europa. Això suposa una fita clau en preparar-nos per al llançament i esperem treballar junts per oferir un servei aeri excepcional per als nostres passatgers", explica Remo Gerber, director general d'operacions de Lilium.
Patrick Hansen, conseller delegat del grup de Luxaviation Group, va dir: "Els avions d'enlairament i aterratge verticals elèctrics canviaran fonamentalment la nostra manera de viatjar i la xarxa Lilium està a punt de ser l'avantguarda d'aquest canvi marítim en l'aviació".

Christophe Lapierre, cap d'estratègia del grup Luxaviation, afegeix: “Estem molt contents d'haver estat seleccionats per Lilium per ser el seu soci en les operacions d'avions. Com a primer creient en la mobilitat aèria avançada, esperem aportar la nostra experiència i les nostres credencials a la col·laboració amb Lilium i construir un servei que realment se sentirà com el primer d’aquest tipus”.

Lilium ha anunciat prèviament plans de llançament de xarxes a Alemanya mitjançant aliances amb els aeroports de Munic, Nuremberg, Dusseldorf i Colònia / Bonn.

Font i Imatges: Lilium GmbH

Fem Biblioteca

Subscriu-te

Passions

Agenda d'activitats

Juliol 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
En aquest portal utilitzem galetes pròpies i de tercers per gestionar el lloc web i optimitzar la seva funcionalitat. En utilitzar els nostres serveis, vostè accepta l'ús d'aquestes galetes.