catalunya    España        

Un conte perfecte per els més petits
Les Formiguetes Enfiladores - conte

"Les Formiguetes Enfiladores", tracta de cooperació i de treball en equip, de com junts ens fem més forts.

Les Formiguetes Enfiladores i la seva autoraEscrit per Victòria Garcia, una mestra que buscava l'atenció a la classe, i que va trobar que un relat per captar-la es convertia en un conte, i sense adonar-se es va transformar en una història escrita, en un àlbum il·lustrat, per nens de 3 a 5 anys, fins i tot un parell d'anys mes, i que avui es pot trobar a tota la xarxa de llibreries.

Les formigues enfiladores tenien por de sortir del forat on vivien, fins que un dia se'n van cansar i van decidir que no podien continuar en aquella situació. Així que ho van consultar amb la Gran Mestra Enfiladora, que els va donar la solució: "havien de sortir en cua i en silenci", fent una filera molt llarga, i així no es veurà que en realitat només sou una colla de formigues petites.

Dit i fet, les formigues van fer cas a les velles sàvies i van descobrir un món lluminós i verd. Malauradament, una de les més joves es va despistar, trobant el paral·lelisme amb la classe.

Comença l'aventura, per tant no us explicarem més, cal llegir-lo..... a casa, en família o al col·le.....

Conte "Les Formiguetes Enfiladores"

 

Autora: Victòria Garcia (mestre i periodista)
Il·lustracions: Laura Cortés
Editorial: Hèrcules Ediciones
Pàgines: 32

Versions: Català, Castellà i Galleg

Fem Biblioteca

Subscriu-te

Passions

Agenda d'activitats

Juliol 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
En aquest portal utilitzem galetes pròpies i de tercers per gestionar el lloc web i optimitzar la seva funcionalitat. En utilitzar els nostres serveis, vostè accepta l'ús d'aquestes galetes.