catalunya    España        

L'èxit de l'aventura de Maria Teresa als 78 anys
Nous Bolquers per Nadons

Emprenedora de setanta-vuit anys preocupada per la pell, irritacions, alts costos i el medi ambient aconsegueix desenvolupar bolquers reutilitzables per nadons.

Es diu Maria Teresa i la seva història comença quan, col·laborant com a voluntària en organitzacions benèfiques, famílies amb necessitats bàsiques que no podien atendre, venien i demanaven diners per les més urgents, entre elles, la compra de bolquers. "Com havien de gastar més de 1000 € en bolquers, quan no podien pagar ni els aliments indispensables?"

A més, no li agradava la idea d'omplir la brossa de residus que tarden segles a degradar-se. També era preocupant les constants dermatitis a la pell dels nadons per tots els productes químics que porten...

Necessitava una solució!, que al seu entendre ja existia, ja que havia criat anys enrere a set fills amb bolquers de roba.

Maria Teresa va anar a preguntar a un munt de botigues i farmàcies i no va trobar res. La resposta sempre era "fa anys que els bolquers es compren i es llencen". Dia a dia tornava a casa frustrada i, com que sabia cosir, es va posar a la feina......

L'aventura als 78 anys son els boquers per nadonsVa centrar el problema

• Es llencen cada dia milions de bolquers que tardaran segles a degradar-se,
• Les famílies gasten cada mes un munt de diners en bolquers,
• Les irritacions a la pell del nadó són contínues a causa dels productes químics que porten, i
• Estar subjectes al fet que s'acabin els bolquers en el moment més inoportú o la botiga està tancada....

Aquí va començar tot!

Arrancant amb proves, quan les va tenir fetes, van agradar tant a la família que un dels gendres la va animar a patentar-ho.

La van presentar als "V Premis Reus a la Creació d'Empreses" i va quedar finalista! La condició era que havia d'anar a la universitat a un curs d'administració d'empreses, el que tot seguit va fer amb molta il·lusió.

L'aventura als 78 anys son els boquers per nadonsJa fa 5 anys que es va posar en aquest embolic, ha comptat amb l'ajuda dels fills, especialment de les filles Cristina, Montse i Maria Cristina, per tirar endavant aquest projecte. Ara la Cristina i la neta Ester són les encarregades de donar-li continuïtat. Tres generacions d’ADZ Nadons, i un excel·lent resultat L'aventura als 78 anys son els boquers per nadonsde productes confeccionats a Catalunya utilitzant només teixits amb  les certificacions Oeko-Tex "Apte per nadons". 

El bolquer que va crear no ha parat d'avançar. Pel camí, a base de passió i esforç, han après molt. Per això, després d'anys d'investigació i proves, han aconseguit un bolquer únic, una alternativa real i efectiva que esperen seguir millorant amb l'experiència.

El resultat actual

L'aventura als 78 anys son els boquers per nadonsEl bolquer és la calceta exterior. És impermeable i transpirable. S'ajusta a la cintura amb velcro i l'alçada es regula amb uns xecs de pressió. Les dues gomes interiors regulables amb traus i botó completen una perfecta barrera antifugues. Dues talles:.

•Talla acabat de nàixer: Adequada per a nadons de 2,5 a 9 kg. Queda menys voluminosa per a nadons d'aquest pes que els de talla única.

•Talla única: Per a nadons de 3 a 18 kg, és a dir, des que neixen fins que normalment deixen d'utilitzar bolquers. Malgrat ser totalment efectius, recomanem la talla de acabat de nàixer fins als sis mesos aproximadament, perquè tenen menys embalum. Hauràs de tenir en compte que quan estan plegats per la mida més petita potser necessites fer servir una talla més en la robeta de vestir. Els xecs de pressió permeten que s'adapti a 4 talles diferents.

Si voleu fer contacte amb aquestes emprenedores o interessats pels bolquers ADZ Nadons, podeu fer-ho a: www.adznadons.com

Font: ADZ Nadons

Imatge portada: filip-mroz-oko_4WnoM98-unsplash

Fem Biblioteca

Subscriu-te

Passions

Agenda d'activitats

Juliol 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
En aquest portal utilitzem galetes pròpies i de tercers per gestionar el lloc web i optimitzar la seva funcionalitat. En utilitzar els nostres serveis, vostè accepta l'ús d'aquestes galetes.