Dissabte 2 de juliol......

  • La Festa del Pa Beneit del Vendrell

  • Als Barris Serrallo i Font de la Menya

  • Matinades, Coca i Xocolata, Cucanyes, Cercabarris de parelles

  • Tradició, molta alegria i música

  • Cercabarri de foc amb els diablons

  • Plantada i Encesa de la falla a les 21.30 hores

La Festa del Pa Beneit que va iniciar ahir, 1r de juliol. Avui s'ha centrat als barris de Serrallo i Font de la Menya, amb un llarg programa d'activitats que ha començat a les vuit del matí amb les tradicionals matinades dels Grallers Tocats de Canya i finalitzarà de matinada.

La vila ha despertat amb les matinades per als carrers del barri oferides pels "Grallers Tocats de Canya", a mig matí la coca i xocolata ha sigut l'estrella per grans i petits a la plaça del Serrallo. Seguit d'aquests dolços, s'ha realitzat les tradicionals Cucanyes fins a migdia.

A la tarda la plaça dels Dansaires, al costat de la Riera de la Bisbal, ha sigut escenari de la plantada de la Falla, que més tard ha sigut cremada. 

Mentre així es feia, hi ha hagut la concentració de parelles del Pa Beneit a la plaça del Serrallo, des de on ha començat el cercabarri, comitiva que anada acompanyada de nou per al so dels Grallers Tocats de Canya junt amb les Gralles de L'Aligueta.

El cercabarri de foc a càrrec del Ball de Diablons i la Vidria del Vendrell aportat a vendrellencs, vendrellenques i visitants fins a la Falla plantada, una obra satírica i crítica feta per la comissió de barri i que podem veure amb aquest material fotogràfic realitzat per Capital2020.

Tres avisos, i l'encesa de la traca puntual a les 21.30 h, n'ha portat a gaudir de la crema ràpida de la Falla, amb la supervisió dels membres de Protecció Civil i Bombers de la vila. 

En tancar aquesta edició, la festa continuarà per als barris amb Xaranga i Nit de Ball fins a la matinada.

Demà ens espera el barri de França........

PROGRAMA-PDF

Font: Comissió de barris del Vendrell
Imatges: Capital2020 - 2-juliol-2022

Nota: Volem recordar-vos des de Capital2020, que ens podeu demanar el lliurament de les fotografies i vídeos que publiquem, amb una millor qualitat (pes original), perquè estan a la vostra disposició. O podeu fer a "contacte" i fem la tramesa.