Recuperem la Rua de Carnaval...

  • Ens visitarà el Carnestoltes

  • El 25 de febrer a la tarda

  • Carrosses i comparses, colors i alegria

  • Menuts i grans als carrers del Vendrell

La Rua de Carnaval del Vendrell tindrà lloc el divendres 25 de febrer de 2022, a les 18.30 h, amb les mesures acordades per els diversos municipis que formen el Penedès Marítim. La participació es tancarà el 18 de febrer, i es projecta amb una participació de 40 carrosses i 15 comparses.

Rua de Carnaval  del Vendrell 2022El Carnaval del Vendrell és una festa que convida a viure d'una manera divertida i diferent un dia ple d'emocions i sorpreses. Tot això és possible gràcies a la participació activa i espontània dels ciutadans, que transformen la seva personalitat, convertint-se en allò que els agradaria ser per només un dia.

La festa es comença a celebrar Dijous Gras quan arriba el “Rei Carnestoltes” a la tarda i ofereix el seu satíric pregó que obre el Carnaval.

A partir d'aquí, grans i petits s'emmascaren, es maquillen, es vesteixen, actuen... S'hi impliquen en una festivitat tradicional plena d'alegria i moviment ens convida, doncs, a rebre el nostre estimat Carnestoltes, rei del Carnaval, a ballar al compàs de la nostra característica i espectacular rua de carrosses de divendres, a gaudir de les festes infantils que acaparen tot el cap de setmana, a enterrar la sardina Dimecres de Cendra i, en general, a gaudir de la programació que s'ofereix cada any.

A més a més, les entitats de la vila també organitzen diverses activitats per als seus socis i conviden a gaudir de la festa amb molta diversió. Val la pena no perdre's aquesta festivitat de colors i música.

El Recorregut de la Rua

Iniciarà a les 18:30 h del 25 de febrer a l'av. Camp d'Esports i seguirà per l'av. Baix Penedès, ctra. Sant Vicenç, av. Sant Vicenç, av. Jaume Carné (reagrupament), carrer Cerdanya, plaça del Mercat, carrer Prat de la Riba i La Rambla (lateral antiga Biblioteca). La sortida per totes les direccions serà l'av. Jaume Carné.

La zona de lluïment, on s'ubicarà el jurat serà a la ctra. Sant Vicenç entre el carrer Montagut i el carrer Transversal. 

S'estableix un màxim de participació de 40 carrosses i 15 comparses en total, sempre que l'organització no consideri oportú canviar el límit de participació. Les subvencions que s'atorgaran són 220 € a les carrosses més comparsa i 80 € a les comparses.

Tots els grups participants (carrosses i comparses) podran optar als següents premis: 1r premi carrossa local, 300 €, 2n premi carrossa local, 150 €, 1r premi carrossa visitant, 300,00 €, 2n premi carrossa visitant, 150 €, premi a la millor coreografia, 150 € i premi a la millor disfressa, 150 €.

Qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., al telèfon 977667379 o bé personalment a la Regidoria de Festes (Dani o Yolanda). PDF-Bases2022-Participació

Font i cartell: Ajuntament del Vendrell
Imatges: Capital2020 /Carnaval2020