Gaudir del Carnaval.....

  • És la gran festa del 12 al 25 de febrer

  • Per Petits i grans

  • Participació al voltant de 40 carrosses i més de 15 comparses

  • Vendrellenques i d’altres municipis

  • Per part d’organitzacions i entitats

  • Programa complet d'activitats

El Carnaval del Vendrell comença a celebrar-se oficialment el "Dijous Gras". Enguany serà el 16 de febrer quan a la tarda arribarà el Rei Carnestoltes i oferirà el seu satíric pregó que obre el Carnaval 2023. Les activitats comencen el diumenge 12 i van fins al dissabte 25 de febrer.

Com cada any, a la vila del Vendrell es viu una festa plena de color, d'això el lema d'aquest 2023 "El Carnaval de Colors", a on es convida a participar, a viure'l dia a dia d'una manera divertida i diferent, plena d'emocions i sorpreses i per totes les edats.

És una festa que és possible gràcies a la participació activa i espontània dels ciutadans, de les organitzacions i entitats que es preparen amb les carrosses, comparses, disfresses, envoltats de colors, música, ball i especialment molta, molta il·lusió i alegria...

 

Les dates principals:

El Dijous gras, 16 de febrer, a partir d’aquí, grans i petits s’emmascaren, es maquillen, es disfressen i comencen a gaudir de la festa segons el programa d’activitats, amb la primera festa infantil i xocolatada. Tot seguit arribarà a la Vila el Rei Carnestoltes i oferirà el seu satíric pregó que obre el Carnaval 2023.

La Rua del divendres 17 de febrer és una de les més importants de Catalunya, perquè cada any compta amb la participació de colles de diversos indrets que sumen a les del Vendrell i que fan d'aquest esdeveniment una concentració d'unes 40 carrosses i 15 o més comparses, amb el següent recorregut:

Sortirà a les 18.30 hores del carrer de les Flors, cantonada amb l’avinguda Camp d’Esports i tot seguit....
Carrer de les Flors, Av. del Camp d’Esports, Av. del Baix Penedès, Ctra. de Sant Vicenç, carrer Transversal, Av. Baix Penedès, Av. Tancat de la Plana, Carrer Roquetes, Av. Catalunya, Carrer Sant Jordi, Av. Riera de la Bisbal, carrer Quatre Fonts, carrer La Muralla, Plaça Nova, carrer dels Cafès, carrer Prat de la Riba i finalment La Rambla.

Programa del Carnaval 2023

Carnaval de Colors2023 - programa El Vendrell

Imatge-Portada: Carnaval 2023-El Vendrell
Imatges-interiors: Capital2020/Rua 2022
Font i Programa: Redacció /Ajuntament del Vendrell