catalunya    España        

Festa Major 2021 "Santa Anna" del Vendrell
Festa Major els dies 25, 26, 27 i 28 de juliol

Els dies 25, 26, 27 i 28 de juliol, el Vendrell es vesteix de Festa Major.

Per segon any, la crisi causada per la pandèmia de la covid i les mesures establertes pel Procicat, afecten la celebració de les festes majors de molts municipis de tot Catalunya.

Algunes localitats han optat "responsablement" per suspendre tots els actes públics, com concerts, cercavila, ballades, etc... i han preferit seguir amb la realització d'activitats simbòliques a través de les xarxes socials, de plataformes o via telemàtiques, altres executant les activitats sobre escenari distant i gent asseguda.

En el cas del Vendrell, la celebració de la Festa Major de Santa Anna 2021 penja d'un fil. Un programa que es presenta amb roda de premsa per part del regidor de Festes i després es trasllada als representants de la cultura popular i la comissió de cercavila, quan hauria de ser al revés, ja que se suposa que és part d'un treball conjunt Municipi - Entitats. Això perquè per segon any no hi ha els tradicionals administradors, organitzadors i principal pont de comunicació de la Comissió de Cercavila.

Festa Major del Vendrell2021 i diablesRecordem que: La Comissió de Cercavila del Vendrell és una figura que té un pes important a la vila, ja que està composta per nombroses entitats de cultura popular del municipi (hi formen part els balls, la imatgeria, la colla castellera i la banda de música), i també la Comissió del foc, formada per les colles de bestiari, Ball de Diables i el Ball de Diablons. "La Festa Major és patrimoni de la vila, de la gent de la vila", i no dels representants polítics, "cremats" a totes les falles que es van fer fa un parell de setmanes amb motiu de la Festa del Pa Beneit.

En qualsevol cas, recomanem prudència i responsabilitat a tots. Aquí podeu trobar l'últim programa publicat ahir, per la Regidoria de Festes de l'Ajuntament del Vendrell. 

Programa definitiu Festa Major2021-PDF

Fem Biblioteca

Subscriu-te

Passions

Agenda d'activitats

Juliol 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
En aquest portal utilitzem galetes pròpies i de tercers per gestionar el lloc web i optimitzar la seva funcionalitat. En utilitzar els nostres serveis, vostè accepta l'ús d'aquestes galetes.