catalunya    España        

Crema la primera "Falla" al Vendrell
Falla dels Barris Serrallo i Font de la Menya del Vendrell

Aquest dissabte 3 de juliol,

  • Es va fer el recorregut per part dels veïns, visitants de la comarca i turistes a la primera "Falla" muntada amb motiu de les Festes del Pa Beneit.

  • En aquest cas el treball correspon als Barris Serrallo i Font de la Menya del Vendrell, realitzada a la plaça dels Dansaires, amb totes les prevencions del cas.

La crema de les falles al Vendrell, a començat. És part de la Festa del Pa Beneit, que se celebra any a any, a inicis de juliol a la vila, i a on es fan una gran varietat d'activitats culturals i tradicionals, sopars de barri, i la construcció i cremada d'aquestes falles tota una setmana.

Després de ser visitada i comentada de textos i continguts per uns centenars de persones, es va realitzar la cremada a dos quarts de deu del vespre, junt amb la llançada de coets i la gran traca.

No tenim dubte que quins van gaudir del foc i sorollada van ser en especial els nostres menuts, nenes i nens, uns una mica temorosos, altres ballant, a tots va portar-los a la tradicional "Festa del Pa Beneit", després d'un any de pont obligat per la covid.

Hem de destacar des de Capital2020, el bon treball realitzat per als equips de Protecció civil, Bombers i la Comissió dels barris per tal de mantenir tota la seguretat que l'activitat requereix.

Ha començat la Cremada de Falles !!!!

Reportatge fotogràfic-vídeo de l'endevinament

PDF-Programació Festes del Pa Beneit.

Imatges: Capital2020

Fem Biblioteca

Subscriu-te

Passions

Agenda d'activitats

Juliol 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
En aquest portal utilitzem galetes pròpies i de tercers per gestionar el lloc web i optimitzar la seva funcionalitat. En utilitzar els nostres serveis, vostè accepta l'ús d'aquestes galetes.