Pin It

Últim dia de les Festes.....

  • Després de nou dies al Vendrell

  • Nenes, nens i avis els protagonistes principals

  • Un sopar a la fresca per tot el barri de La Muntanyeta

  • La Falla, un treball dels avis de la residència

  • Bona tasca de Protecció Civil, Bombers i Policia Municipal

Aquesta última jornada de festa al voltant del Pa Beneit en el Vendrell, no hi ha dubte que els que han gaudit més de la diada han sigut els infants. I la Falla encara que senzilla ha sigut la que portava més sentiment, doncs ha sigut pintada per als avis de la Residència La Muntanyeta.

Començant amb l'últim toc de "matinades" per part dels Grallers Tocats de Canya, els infants han gaudit d'un parell d'inflables d'aigua seguint amb una gran festa de l'escuma, que com es pot veure a les fotografies, ha transformat el carrer Romaní en un espai de jocs governats per al color verd.

A la tarda el carrer Atzavara ha sigut el punt de concentració de parelles per arribar tots plegats a la Residència de la Muntanyeta a on s'ha realitzat la tradicional benedicció, i continuar amb el berenar de coca i xocolata.

Les nenes i nens s'han concentrat davant del escenari muntat, a on un espectacle de ball a càrrec d'Aula-3 ha portat a la tarima a les futures ballarines.

La Falla amb pintura feta per als avis de la residència veïna, per tant, carregada de sentiments i necessitats, ha sigut envoltada per la traca i farcida de focs artificials, que a les 21.30 hores ha sigut encesa puntualment.

Per finalitzar aquests nous dies de les Festes de Barris o del Pa Beneit al Vendrell, el sopar a la fresca i la música del disc mòbil amb el DJ. Sergio Herrera.

Al finalitzar aquesta sèrie d’articles al voltant de les Festes del Pa Beneit, des de Capital2020, creiem important fer rellevant la bona tasca a l’ombra, portada dia a dia per als membres de Protecció Civil, Bombers i Policia Municipal.

Fins l’any vinent !!!! 

Font: Comisión de Barrio
Imatges de Capital2020 / 9-julio-2022

Nota: Volem recordar-vos des de Capital2020, que ens podeu demanar el lliurament de les fotografies i vídeos que publiquem, amb una millor qualitat (pes original), perquè estan a la vostra disposició. O podeu fer a "contacte" i fem la tramesa