Pin It

Sí !!, ja tornem a recuperar la Festa Major al 100%.......

  • Per gaudir de balls, focs, cercaviles, castells, orquestres i activitats

  • De festa fins al 31 de juliol 2022

  • Conèixer els Ibers, només el 10 de juliol

  • Fes una ullada al programa complert

"La festa major del 2022 serà recordada perquè és la primera d'ençà que la nostra forma de vida va canviar sense saber què passaria després", han sigut les paraules d'Amadeu Benach i Miquel, alcalde de Banyeres del Penedès, qui contínua amb la invitació i reflexions.......

Ara, però tornem a ser aquí, amb les nostres famílies i amics, amb la nostra festa i les entitats, però també amb el record d'aquelles persones o familiars que ens han deixat per culpa de la pandèmia.

Aquest any SI... La festa major tornarà a estar complerta, igual que l'última que vàrem fer l'any 2019 i totes les anteriors, però aquesta brillarà com mai.

Balls, focs, cercaviles, castells, orquestres i activitats, les tornarem a viure i gaudir plegats.

Amb els quaranta anys del Drac i els deu anys del Ball de Bastons recordarem la importància i força de les nostres entitats any rere any. Aquestes i totes les altres que han viscut una parada de molts mesos, han demostrat amb la seva força i ganes de continuar endavant que encara són fortes i de les que seguirem gaudint al seu costat.

Com sempre, siguem prudents i xalem sense fer mal a ningú, tampoc al nostre poble, respectant els llocs i mobiliaris que són part de la nostra casa perquè la festa major és la festa gran, la festa que uneix al poble i que a mesura que els anys van passant i ens anem fent grans, podem viure-la i gaudir-la junts amb les nostres noves generacions. D'aquesta manera el nostre record i el seu, no morirà mai!.

Els Barris tenen programa propi fins al 31 de juliol....

  • Saifores: 2 i 3 juliol
  • Banyeres del Penedès: 7 a 12 juliol
  • Sant Miquel: 15 al 17 de juliol
  • Casa Roja: 23 a 24 de juliol
  • Priorat de Banyeres: 29 a 31 de juliol

PROGRAMA-PDF

Aprofitem la Festa per conèixer els ibers a Banyeres....

Aquest diumenge 10 de juliol, podem aprofitar per conèixer el Museu Josep Cañas i l’Exposició temporal “Ibers a Banyeres, primeres troballes”, que romandrà oberta d’11 h a 14 h per tots els visitants.

Molt bona festa major!!!

Font i Imatges: Ajuntament de Banyeres