Hola MiniKuiners, avui cuinem a Capital2020 !!!

Avui, prepararem uns PEBROTS VERMELLS, FARCITS AMB ARRÒS I CARNS que acabarem al forn.

Podrem aprofitar les carns sobrants de qualsevol menjar, vedella, pollastre, porc, per tant es cuina d’aprofitament.

Ingredients:

En primer lloc i després de rentar-nos les mans, prepararem tots els ingredients (per quatre persones):

  • 4 pebrots vermells que siguin mitjans i plans de punta i ben rentats
  • 200 grams de qualsevol carn picada o trinxada
  • 1 got mitjà d’arròs
  • 3 gots d’aigua per coure l’arròs
  • 1 ceba ben trinxada
  • 2 cullerades de julivert trinxat
  • 2 cullerades de tomàquet triturat o fregit
  • Formatge rallat
  • Oli
  • Sal
  • Pebre negre

Un cop ho tenim tot preparat, començarem...

Preparació:

Posarem una paella al foc mitja, amb un bon raig d’oli d’oliva o girasol segon la costum de la família. Quant comença a calentar, afegirem la ceba picada i la daurarem, vigilant que no es cremi.

Quant ja està dauradeta hi afegirem la carn, en el nostra cas estem utilitzant carn picada de porc, i anirem remenant, afegirem un pols de sal i de pebre negre.

Seguirem remenant fins que estiguin units tots els ingredients a la paella. Hi afegirem l’arròs, donarem un parell de voltes i també el julivert trinxat. Immediatament hi afegirem l’aigua, millor si es calenta.

Remenem i tapem per cinc minuts. Mentre, obrirem els pebrots per la part de dalt, els hi posarem una mica de sal i oli per dins. I al forn per 10 minuts a uns 180 graus. Tornem a la paella, destaparem i remenarem un parell de cops, fins que l’arròs estigui al dente “un pel duret” i sense aigua.

Quant tenim el arròs cuit com volem, trèiem els pebrots del forn. CURA DE NO CREMAR-VOS, per tant demaneu l’ajut de un adult. Omplirem els pebrots de l’arròs amb els seus ingredients (carn, ceba, julivert, tomàquet, sal i pebre que hi havíem barrejat)

Per sobre hi podem posar-hi una mica de formatge rallat. Tornem els pebrots farcits al forn per 10 minuts.

I A LA TAULA !!!! Bon profit.