Imprimeix
Categoria: Gastronomia
Vist: 536

Morter - Foto: Capital2020Morter - Foto: Capital2020

La Ruta del Xató com tots els anys segueix endavant, enfortint la promoció gastronòmica del Gran Penedès, es a dir les comarques del Alt i del Baix Penedès. Les poblacions del Vendrell, Sitges, Vilafranca del Penedès, Vilanova i Geltrú, i Calafell son part de la marca “Xató” d’aquesta temporada que va iniciar a finals de novembre i finalitza el mes de març.

Sens dubte es una excel·lent oportunitat per fer turisme i gaudir de la bona taula i els excel·lents vins o caves que també ofereix el Penedès, dons cada una de les poblacions que fan d’aquest circuit són un bon motiu d’esbargiment familiar o de motivació empresarial, ens ofereix l’oportunitat de visitar diversos centres històrics, culturals i enològics per passar-hi unes hores, un dia o cap de setmana complert, gaudint de la varietat de serveis d’allotjament que hi podem trobar.

Per això es que la Ruta del Xató que va iniciar-se l’any 1997, fa dons 23 anys, te nombrosos ambaixadors per tots coneguts:

Ambaixadora 2019/20: Marta Sanahuja

Ambaixadora Marta SanahujaAl blog de Delicious Martha faràs un viatge a través de la gastronomia, visitant diferents llocs del món en cada mos, amb cada nou sabor. Descobriràs nous llocs on gaudir del bon menjar; trobaràs ingredients i sabors diferents i els orígens de cada plat; coneixeràs els esdeveniments més destacats del sector i alguna que una altra història curiosa al voltant del món del xató. Atreta per tot allò que amagui una història, com no podia ser d’altra manera, la Ruta del Xató és per a la Marta una nova aventura gastronòmica per descobrir. Nosaltres, volem que el xató sigui una font d’inspiració per seguir cuinant la seva brillant trajectòria.

@deliciousmartha

Antics ambaixadors

No ens cal pensar-hi molt, prenguem una prompta decisió dons es el millor temps per fer-ho. Podem veure tota la informació a www.rutadelxato.com

Altres articles d'aquesta sèrie:

 

En aquest portal utilitzem galetes pròpies i de tercers per gestionar el lloc web i optimitzar la seva funcionalitat. En utilitzar els nostres serveis, vostè accepta l'ús d'aquestes galetes.