Menú

catalunya    España        

Galera de les Terres de L’Ebre - Foto: terresdelebre.travelGalera de les Terres de L’Ebre - Foto: terresdelebre.travel

Quatre municipis mariners s’uneixen per realitzar les VII Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de L’Ebre.

Mapa Jornadas Gastronomiques - Foto: terresdelebre.travel  Enguany, del 7 de febrer al 1 de marc, Alcanar, L’Ametlla de Mar, L’Ampolla i Sant Carles de la Ràpida promocionen un excel·lent producte del mar “La Galera” com a protagonista d’exquisits menús gastronòmics a la xarxa dels seus restaurants.

Aquest crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d'altres crustacis la galera és baixa en calories i de fàcil digestió.

La restauració de les Terres de l’Ebre ha preparat un seguit de deliciosos menús, amb aquest protagonista “La Galera”, que dona sabor i color a suquets, arrossos i fideus, o com principal actor a la planxa amb flor de sal i oli d’oliva verge.

La cuina mes innovadora, la porta mes enllà cada dia, amb noves receptes i acompanyants com les carxofes, els calamars, les mongetes, la sèpia, l’ànec, els peus de porc, les amanides, i tantes altres possibilitats, que han de ser acompanyades o maridats “sempre” amb els vins DO Terra Alta.

Les Terres de l’Ebre, a Tarragona es terra de bona cuina i excel·lents productes.

- Veure i descarregar el programa de les Jornades Gastronòmiques de la Galera Aquí -

Subscriu-te

registreRep les nostres novetats.

captcha

Agenda d'activitats

Octubre 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
En aquest portal utilitzem galetes pròpies i de tercers per gestionar el lloc web i optimitzar la seva funcionalitat. En utilitzar els nostres serveis, vostè accepta l'ús d'aquestes galetes.